Reklaam sulgub sekundi pärast

2 TÄHEMÄRKI, kes armuvad alati valedesse inimestesse

Usutakse ju ikka, et iga inimese jaoks siin maailmas leidub kusagil keegi, kes on tema jaoks see üks ja õige. Ilmselt just nii see ongi, kuid tihtipeale tõmbab meid hoopis nende inimeste suunas, kes meile üldse ei sobi. Kaks tähemärki veedavad suure tõenäosusega aga peaaegu terve elu valede inimeste otsa komistades.

Keegi ei taha saada haiget ega olla eemale tõugatud, kuid paraku ei saa elu ette näha ega ka oma suhte tulevikku ette ennustada.

Need kaks tähemärki kipuvad ikka ja jälle valedesse inimestesse armuma: 

VEEVALAJA

Veevalaja tahab alati seda, mis tundub kõige kättesaamatum  keelatud vili on magus. Et tegemist on ääretult tugevaloomulise märgiga, siis enamasti jõuab Veevalaja ka sihile. Armastuses kipub ta aga jooksma nende inimeste järgi, kes talle varem või hiljem haiget teevad. Veevalaja näeb väga palju vaeva selle nimel, et püüda kinni kättesaamatu inimene ning hiljem saab ta aru, et see inimene polegi tema jaoks kunagi see õige olnud. 

AMBUR 

Ambur armub harva, ent kui see juhtub, siis jäägitult  ta tahab sellest inimesest teha oma maailma ja kinkida talle kõik, mis tal on. Paraku armub ta alati just nendesse, kes tema vastu sama ei tunne. Kummalisel kombel kaotab Ambur huvi aga nende vastu, kes tema vastu kohe väga suurt huvi üles näitavad  ta justkui otsiks sihilikult kedagi, kes talle haiget võiks teha.

Allikas: Your Tango