Reklaam sulgub sekundi pärast

2 TÄHTKUJU, KES jäävad jaanilaupäeval lapseootele

Rasedus võib üllatada meid ükskõik millal. Teinekord on see pika ja raske planeerimise tulemus, kuid mõnikord võib meid tabada ka täiesti ootamatult, näiteks jaanilaupäeval  see aasta valgeim öö on tulvil ju kirge ja vallatusi ning mõndadel juhtudel ka alkoholi. Oma rolli mängib siinkohal aga ka tähtkuju. Nimelt on 2 tähemärki, kellel õnnestub just jaanilaupäeval lapseootele jääda. Kes nad siis on?

Lõvi 

Lõvi on tegelikult juba pikemat aega last soovinud, aga millegipärast seda kogu aeg edasi lükanud. Nüüd hakkavad aga ettekäänded otsa saama ning aeg on endaga üks tõsisem jutuajamine teha. Kui tunned, et oled lapse jaoks valmis, siis anna minna. Kirge täis jaanilaupäev on rasestumiseks just õige aeg. 

Ambur

Ambur elab armastuse nimel  see annab tema elule mõtte. Kui Amburi ellu saabub inimene, keda ta kogu südamest armastab, siis järgmiseks sammuks on loomulikult lapse saamine. Kui Ambur oma väljavalituga sellel jaanipäeval vallatleb, siis üsna suure tõenäosusega võib ta sellest vahekorrast ka rasedaks jääda. 

 

allikas: your tango