Reklaam sulgub sekundi pärast

2 TÄHTKUJU, KES saavad rikkaks 2019. aastal

Ilmselt tunnevad kõik, et raha kipub alati pigem liiga vähe olema. Isegi siis, kui raha hakkab sisse tulema rohkem, hakkab seda kummalisel moel ka rohkem välja minema. Kui aga kõrvutada tähemärgid ja raha, oleks huvitav teada, millistel tähemärkidel on lootust just 2019. aastal rikkaks saada?

Portaali Your Tango andmetel tabab kaht tähtkuju tõepoolest selline õnn, mis peaks neile suure tõenäosusega alanud aastal rohkelt raha tooma.

Nendeks tähemärkideks on Skorpion ja Kalad.

Skorpion on alati olnud töökas märk ning tema võitlusvalmidus ei rauge iial - ta ei anna alla. Just see alistamatu sihikindlus viib Skorpioni saabuval aastal rikkuseni, mis võib talle osaks saada üsnagi ootamatul kombel. Ole kingituse eest tänulik ning investeeri seda oskuslikult!

Kalade märk on väga hea intuitsiooniga, ent tihtipeale ei oska nad iseenda sisetunnet kuulata, sest kahtlevad liialt. Kui sa oled õppinud oma sisetunnet kuulama, kuulud nende õnnelike hulka, kes 2019. aastal rikkaks võivad saada. Ära lase sülle kukkunud õnnel end rahutuks muuta - järgi oma intuitsiooni ja tegutse vastavalt!