Reklaam sulgub sekundi pärast

2 TÜTRE EMA GRETE GRIFFIN: kilod lausa kukuvad maha

Kergejõustikuga tegelev Grete ja tema USA jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III said paar nädalat tagasi, täpsemalt 8. septembril teise tütre. Uus ilmakodanik sai endale nimeks Gameya - ka Grete ning pere vanema tütre Gloria nimed algavad samuti "g" tähega.

Oma välimuse eest hoolitsemist on Grete alati oluliseks pidanud ning beebikilodest vabanemine on naise silmis iseenesest mõistetav. Hiljuti andis Grete sotsiaalmeedia vahendusel teada, et nüüd, mil sünnitusest on kaks ja pool nädalat möödas, on tema kehakaal langenud 11.3 kilogrammi. 

"Nii Gloriat kui ka Gameyat oodates võtsin ma kaalust juurde samapalju, kuid pärast Gloria sündi kulus mul kuus nädalat, et rasedusega juurde tulnud kilod maha saada. Gameyaga aga kukuvad kilod justkui iseenesest. Milline rõõm. Nüüd 2.2 kilogrammi veel alla võtta ja ma olen tagasi selles kaalus, kus ma olin enne teist rasedust. Aga miks sellega piirduda? Võtame veel 5-8 kilogrammi alla. Ma annan teile teada, kuidas mul sellega läheb,"kirjutas Grete ning lisas juurde naerumärgid.