Reklaam sulgub sekundi pärast

2018. AASTAL elas Brigitte Susanne Hunt läbi valusa pettumuse

Instagramis on endiselt populaarne teha niiöelda "sina küsid, mina vastan" mängu, mida ka Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt iga mõne aja tagant mängida armastab. Hiljutiste küsimuste sekka leidis tee ka järgmine küsimus: "Suurim viga/pettumus sel aastal?".

Brigitte vastas ausalt ja avameelselt ning vihjas antud küsimuse vastuse puhul vägagi konkreetsele juhtumile, mis veel mõni aeg tagasi Eesti meedias vägagi aktuaalne oli kaasates ka Anu Saagimi.

Nimelt vastab Brigitte küsimusele "Suurim viga/pettumus sel aastal" järgmiselt: "Oli lubada ühes projektis kohe kaasa teha, kui tegelikult ei süvenenud 100% teemasse ja siis viimasel hetkel otsustada mitte kaasa teha. Aga ma olen nii palju targem nüüd. Edaspidi kindlad kokkulepped (ja stsenaarium+proovid) ja alles siis kaalun, kas öelda "jah". Ei maksa usaldada kohe inimesi, kes on tuntud. Ja vahel inimesed, keda sina austad, viskavad siiski sind bussi alla. Aga like I said: never a failure, always a lesson."

Nimelt loobus Brigitte viimasel hetkel Anu Saagimi projektist "Head tüdrukud nii ei tee", mis tõi omakorda kaasa palju kriitikat. Talle leiti aga asendaja, kelleks sai Kethi Uibomägi.