Reklaam sulgub sekundi pärast

28-AASTANE MEELI: olin valmis oma käe ära andma, et kunstrindadest vabaneda

Esmaspäevases “Kuuuurijas” rääkis oma loo 28-aastane Meeli Reinvart, kes aastaid unistas suurematest rindadest, ent kui ta need lõpuks endale sai, hakkasid teda kimbutama kõikvõimalikud tervisehädad. Muidu rõõmsameelsest naisest sai kurb ja isegi depressioonile kalduv õnnetu inimene.

Meeli lasi endale ilukirurgiakliinikus Christinas Clinic panna 335 grammised C-korviga võrdväärsed implantaadid. Juba mõni aeg hiljem tundis Meeli, et tema tervisega on midagi valesti. Ta muutus loiuks, tekkisid hingamisraskused, peavalu ja pidev stress. "Iga hommik oli tunne nagu oleks pohmell," meenutab naine.

Sellele järgnesid lihasvalud ja Meeli ei saanud enam isegi trennis käia nii, et ta sellest rõõmu tunneks.

Naine guugeldas oma sümptomeid ja jõudis sellise haiguseni nagu breast implant illness. Kõik sümptomid vastasid sellele, mida Meeli tundis ning ta pöördus mitme ilukirurgi poole, et asjas selgust saada. Ainus arst, kes Meeli juttu uskus, oli Peep Pree. 

Meeli tõdeb, et tegelikult pandi talle Christinas kliinikus ilusad kunstrinnad, aga kahjuks tema keha lihtsalt ei tahtnud neid omaks võtta.

Selge oli see, et kunstrinnad tuleb lasta eemaldada ja lõpuks oli Meeli selle nimel valmis kasvõi oma käe ära andma. Naine kahetseb, et endale kunagi üldse implantaadid panna lasi, aga aega tagasi keerata ei saa.

Vaatamata sellele, et Meeli rindadel on nüüd mitmeid arme, on ta õnnelik, et viimaks kunstrindadest lahti sai.