Reklaam sulgub sekundi pärast

3 ASJA, MIDA MEHED palja naise keha juures alati märkavad

Mehe ja naise jaoks tähendab ilu tegelikult üsnagi erinevaid aspekte ning seda, mida üks osapool kauniks peab, ei oska teine ehk isegi märgata. Teada tuntud tõde on see, et naised on ise oma välimuse osas kõige suuremad kriitikud, kuid õnneks mehed nende arvamust ei jaga.

Mehe ja naise jaoks tähendab ilu tegelikult üsnagi erinevaid aspekte ning seda, mida üks osapool kauniks peab, ei oska teine ehk isegi märgata. Teada-tuntud tõde on see, et naised on ise oma välimuse osas kõige suuremad kriitikud, kuid õnneks mehed nende arvamust ei jaga.

Kuid siiski... Mida märkab mees alasti naise keha juures?

1. Pepu

Mees märkab naise tuharaid ja istmikku ning peab seda võluvaks, erutavaks ning sensuaalseks. See ei olene pepu kujust ega vormist - kui ta on sind oma kaaslaseks valinud, siis just sinu pepu talle ka meeldib.

2. Rinnad

Meeste silmis on kõikide naiste rinnad alati ilusad, neis on midagi ürgset ja tõeliselt erutavat. Nad vaatavad rinnakuju ja nibu, kuid ei otsi sealt kunagi vigu, sest meeste jaoks on rinnad täiuslikud just sellisena, nagu nad loomulikult on. 

2. Kõht

Mees vaatab naise kõhtu kui üht tervikosa naise kehast. Kui naine on ise oma kehaga õnnelik, mõjub ta mehe silmis üdini atraktiivselt.

Allikas: sheknows