Reklaam sulgub sekundi pärast

3 HOMMIKUST HARJUMUST, mis rikuvad su päeva

Suurepäraselt alanud hommikud võivad üsna ruttu võtta teistsuguse suuna. Näiteks satud liiklusummikusse, väljas on meeletu torm ja külm, ülemus pragab su kallal - pole palju vaja, et ülejäänud päev rikutud oleks. Hommikud võivad ära rikkuda aga ka need 3 süütuna näivat harjumust, kirjutab Women's Health. 

Jood kohvi liiga vara

Inimese energiatase hakkab pärast ärkamist ise loomulikul teel tõusma, seega kui naudid kohvi liiga vara, võib sellest saadud lisaenergia sind hoopis närviliseks muuta. Kohvi joomisest saad kõige rohkem kasu siis, kui jood seda tund aega pärast voodist välja tulemist - siis on ka loomulik energiatase oma haripunkti jõudnud. 

Sööd hommikul liiga vähe

Kerge smuuti või jogurt võib näida küll tervisliku hommikusöögina, kuid sinu keha ei vea sealt saadud energiaga lõunani välja. Tulemuseks on see, et oled tige ja närvis. Söö hommikuks parem putru või omletti. 

Kontrollid esimese asjana e-posti

Üles ärgates esimese asjana e-posti kontrollimine võib terveks päevaks tuju alla viia ja stressi tekitada, sest mõni e-mail võib sisaldada negatiivseid uudiseid või tigedat kirja ülemuselt. Keskendu hommikuti hoopis endale ning muretse tööasjade pärast tööle jõudes.