Reklaam sulgub sekundi pärast

3 KÕIGE SALAPÄRASEMAT sodiaagimärki

"Ma hindan väga oma privaatsust." Sedasi see algab. Ühel hetkel märkad sa, et sinu privaatsust hindav sõber on kõige vaiksem inimene, kellega sul kokkupuude olnud on ning järgmisel hetkel sa taipad: ta varjab midagi! Oma rolli mängib siinkohal aga ka tähtkuju. Portaal Your Tango pani kirja 3 kõige salapärasemat tähemärki. 

Kaalud

Kaalud ei jaga kõiki oma emotsioone ja tundeid isegi oma partneriga mitte. Ühelgi teisel tähtkujul pole nii palju varjata, kui kaaludel. Kaalud on väga iseseisvad ning nad kaitsevad oma piire iga hinna eest. Kaalude tundmaõppimiseks läheb aega, kuid see pole sugugi saavutamatu. Nad lihtsalt eelistavad omaette olemist seltskonnas olemisele. 

Ambur

Ambur oskab samaaegselt olla soe ja hoolitsev ning külm ja kalk. Ambureid sunnib kalgiks olema mõte, et neid reedetakse. Ambur ei oska andestada ja on kõige julmem tähemärkidest. Üks vale liigutus ning ilma ühegi kahetsustundeta eemaldab ta su enda elust. Nad on vaiksed, raudkindlad ja rahulikud. Kõlab karmilt? Aga kas ambur hoolib sellest? Ei!

Veevalaja

Ära isegi püüa veevalajaga liiga lähedaseks saada - ta on nii vaikne tähtkuju, et see jääb alatiseks teie vahele rippuma. Veevalaja ei arva, et rääkimine tähendaks võimu; tegelikult tunnevad nad, et rääkimine vähendab nende väärtust. See aga ei tähenda, et nad ennast väljendada ei oska. Veevalaja on osav sõnasepp ja ta paneb kõik enda tunded paberile kirja.