Armastus on edasiviiv jõud, mis muudab maailma ja nagu öeldakse, siis armastuses ja sõjas on kõik lubatud. Siiski tuleb paratamatult tõdeda, et armastusest alati ei piisa ja vahel saab suhe otsa isegi siis, kui tunded on tugevad ja süda ihkaks tegelikult inimesega koos olla.

Kuid mis on need põhjused, miks mees jätab naise, keda ta tegelikult väga armastab?

1. Ta ei toeta sind 

Kui mees tajub, et naine, kes tema kõrval on, ei usu temasse ega toeta tema ideid ega põhimõtteid, siis ei tunne mees ennast selles suhtes õnnelikult. See paneb ta situatsiooni, kus ühel hetkel tuleb tõdeda, et suhe tuleb lõpetada, sest igaüks vajab enda kõrvale inimest, kes tema tegemistesse usub.

2. Ta ei ava ennast sinule

Mehed vajavad lähedust ja usaldust, ent kui naine varjab oma mehe eest asju ja ei suuda isegi oma tunnetes ennast avada, tekib suhtesse lõhe, mis saab ka saatuslikuks. Usaldus ja teineteise mõistmine saavad alguse omavahelisest vahetust suhtlusest ja aususest. 

3. Ta võrdleb sind teiste meestega

Ükski mees ei taha, et naine hakkaks teda teistega võrdlema ja eriti, kui seda tehakse veel avalikult kommenteerides. Kui sa tood mängu oma eksmehe ja hakkad uut meest temaga võrdlema, võid kindel olla, et teie suhte kestma ei jää, isegi kui ta sind hullupööra armastab.

Allikas: redbookmag