Reklaam sulgub sekundi pärast

3 SÕBRANNATÜÜPI, kes mõjuvad sulle halvasti

Uute inimestega tutvudes on väga keeruline saada aru, millise inimesega tegu on ning kokkuvõttes selgub teie omavaheline sobivus alles hiljem. Kuid vabatahtlikult ei tohiks kindlasti hoida oma elus selliseid inimesi, kes sinule hästi ei mõju ning siinkohal tuleks lausa ülbelt nad oma elust välja tõsta.

Uute inimestega tutvudes on väga keeruline aru saada, millise inimesega tegu on ning kokkuvõttes selgub teie omavaheline sobivus alles hiljem. Kuid vabatahtlikult ei tohiks kindlasti hoida oma elus selliseid inimesi, kes sulle hästi ei mõju ning siinkohal tuleks lausa ülbelt nad oma elust välja tõsta.

Allpool on välja toodud kolm sõbrannatüüpi, kes mõjuvad sulle halvasti:

1. Tagarääkijad

Isegi kui sul on huvitav tema klatšijuttu kuulata, siis arvesta sellega, et enamik naisi, kes armastavad klatšida, teevad seda kõigiga ja sina pole erand. Oma teiste sõbrannadega räägib ta hoopis sinust taga.

2. Teesklejad

Valelikud inimesed, kelle puhul sa ei tea tegelikult kunagi, kas sa saad teda usaldada või mitte. Ta võib sind ära kasutada ning oma saladusi talle kindlasti rääkida ei tasu.

3. Kadedad inimesed

Pole midagi hullemat kui kadedad inimesed. Antud omadus ussitab ning toob kaasa palju negatiivset, mitte kunagi aga midagi positiivset.

Allikas: Redbookmag