Reklaam sulgub sekundi pärast

3 SÕNA, MILLE KASUTAMINE jätab sinust rumala mulje

Inimese kõnemaneer ning enese väljendamiseks kasutatav sõnade valik ütleb tema kohta nii mõndagi ja loomulikult kujundab see teatud määral ka tema stiili ja joont. On sõnu, mida endast head muljet soovita jättev naine kunagi kasutada ei tohiks, sest need mõjuvad lihtsalt labaselt.

Inimese kõnemaneer ning enese väljendamiseks kasutatav sõnade valik ütleb tema kohta nii mõndagi ja loomulikult kujundab see teatud määral ka tema stiili ja joont. On sõnu, mida endast head muljet soovida jättev naine kunagi kasutada ei tohiks, sest need mõjuvad lihtsalt labaselt.

Paljudel meist on igapäevaselt kasutusel niinimetatud parasiitsõnad, mille kasutamisest meil endil õrna aimugi pole. Kindlasti tasuks ennast ja oma sõnu rohkem tähele panna, sest sõnavalik kujundab võõrale inimese suurel määral esmamulje sinust endast.

Allpool on välja toodud kolm sõna, mille kasutamisest oleks mõistlik loobuda kohe:

"Nagu"

Tegu on tüüpilise parasiitsõnaga, mida kasutatakse vägagi tihti ja paraku kõlab see pigem labaselt kui stiilipuhtalt. Katsu sellest sõnast lahti saada ning asenda see näiteks sõnaga "sarnane".

"Tegelikult"

Taas kord on tegu sõnaga, mida palju kasutatakse ning niisama lausetesse sisse loobitakse, kui midagi paremat öelda ei ole. Kasuta seda sõna pigem harvem kui tihedamini.

"Vist"

Kui sa ei tea, siis ütlegi just täpselt nii. Kasutades sõna "vist", jätad sa paraku ebakindla mulje ning sind ei saa tõsiselt võtta. Ühtlasi ei aita sellise sõna kasutamine kunagi täpset infot edastada.

Allikas: cosmopolitan