Reklaam sulgub sekundi pärast

3 SUURIMAT VIGA, mida naised kulmude kitkumisel teevad

Kaunis ja hoolitsetud kulmujoon lisab näole ilmekust ning muudab üldpildi kaunimaks, ent ka kulmude kitkumisega seoses tasub meeles pidada paari kindlat reeglit. Et kulmud oleksid terved ja ilusad, ei ole vaja neid sugugi iga päev kitkuda ning enne dušši alla minekut ei tohiks seda kindlasti teha.

Kaunis ja hoolitsetud kulmujoon lisab näole ilmekust ning muudab üldpildi kaunimaks, ent ka kulmude kitkumisega seoses tasub meeles pidada paari kindlat reeglit. Et kulmud oleksid terved ja ilusad, ei ole vaja neid sugugi iga päev kitkuda ning enne duši alla minekut ei tohiks seda kindlasti teha.

Allpool on välja toodud kolm suurimat viga, mida paljud naised kulmude kitkumisel teevad:

1. Mõlemad kulmud kitkutakse ühesuguseks

Jäta meelde ütlus: kulmud on õed, kuid mitte kaksikud. Selleks, et kulmukaar oleks ilus, tuleb jälgida selle loomulikku omapära ning just sel põhjusel on kulmud erineva kujuga - tihtipeale on üks kulm pisut kõrgem ja see ei ole halb. Kitku kulmusid vastavalt nende kujule ning ära hakka seda kunstlikult moonutama.

2. Kulmusid kitkutakse iga päev

See on kirjutamata reegel, millest tasub kindlasti kinni pidada. Kui iga päev kulmusid kitkuda, tekib oht, et sa kitkud oma kulmukaare pikas perspektiivis liiga kitsaks. Lase karvakestel pisut pikemaks kasvada ning kitku neid kaks korda nädalas.

3. Kulmusid kitkutakse enne duši alla minekut

Kuum õhk ja niiskus muudavad kulmukarva juureosa kergemini eemaldatavaks ning just sel põhjusel tasub kulmusid kitkuda pärast duši all käimist. Nii ei teki nahaärritust ja karvakesed tulevad kergemini ära. Vähem ebameeldivat valu ja ilusam tulemus on garanteeritud.

Allikas: geniusbeauty