Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHEMÄRKI, KELLEST SAAVAD parimad abikaasad

Kui sa mõtled mehe peale, kellega plaanid kunagi tulevikus abieluranda sõuda, siis ilmselgelt kujutad sa ette tema iseloomu, välimust ning milline võiks teievaheline suhe välja näha. Kuid kas oled kunagi juurelnud ka selle üle, et kas ka tähemärk mängib rolli selles, kas mehest saab hea abikaasa või mitte? Kui mitte, siis peaksid. Toome teieni kolm tähtkuju, kes sobivad ideaalselt abielumeesteks.

Sõnn

Sõnni tähtkujus sündinud meestest saavad ideaalsed abielumehed. Nad soovivad igal võimalikul viisil oma pere eest hoolt kanda, olgu selleks siis poes käimine, nõude pesemine või koristamine - Sõnnist mees teeb kodurahu huvides kõike. Nende jaoks pole raske ennast siduda, kui nad on kindlad, et tegu on õige naisega. Sõnnist mehed on hellad, lahked ning oma armastatu nimel valmis ohverdusi tooma. Sõnn võtab abielu väga tõsiselt ning kui ta korra selle tee ette võtab, siis seda vaid korra ning kuni surmani. 

Neitsi

Neitsi on suurepärane abikaasa ning tähemärkidest kõige truum. Ta on kõva töötegija ning soovib oma perekonnale anda kõike, mis on tema võimuses. Neitsi hindab väga ausust. Kui tema partner on usaldusväärne, austavad nad oma naist väga, on lojaalsed ning pühenduvad kogu hingest kallimale. Neitsi mehed armastavad oma suhtes tasakaalu. Nad ei ole oma loomult armukadedad või liiga omandihimulised. 

Kaalud

Kaaludest saab super abikaasa. Kaalude märk sümboliseerib juba ise abielu ja armastust. Nad otsivad juba väga varakult enda kõrvale inimest, kellega koos veeta ülejäänud elu. Kaaludest mees kohtleb oma kallimat äärmise austusega. Ta on on kirglik, ambitsioonikas ja hindab naist, kes ennast austab. Kuna Kaalude enesekindlust kõigutab teiste arvamus, siis ei soovi ta iial, et tema kallim peaks seda tunda saama ning kohtleb oma naist nagu kuningannat. 

 

allikas: yourtango