Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHEMÄRKI, KES annavad alati parimat nõu

Kas oled omadega ummikus ning ei tea, kuidas oma eluga edasi minna? Sa küll kinnitad endale, et kõik on hästi, kuid tegelikult vajaksid hädasti nõu. Millise sõbra poole aga pöörduda ja keda võiks usaldada? Vaata oma sõprade tähtkuju ning pöördu probleemidega nende kolme poole - just nemad oskavad sind kõige paremini aidata ning kuulata.

Neitsi

Kui soovid ausat ning erapooletut arvamust ning kõige efektiivsemat lahendust, siis pöördu Neitsi poole. Kuid valmistu kuulmaks ka valusat tõde: Neitsi räägib sulle täpselt, kuidas sa sellisesse olukorda sattunud oled ning mis rolli sa selles ise mängisid. Nad ei kavatsegi su tundeid säästa. Neela oma uhkus alla ning pane tähele - Neitsid annavad parimat nõu, sest nad näevad asju erapooletult.

Kaljukits

Kaljukits küll ei suuda öelda, kuidas sa sellisesse olukorda sattunud oled, kuid ta aitab sul välja mõelda plaani, kuidas edasi tegutseda ning probleeme seljatada. Kaljukits on praktiline ja realistlik ning aitab sul vältida "mis oleks kui" õnge laskumist ning sunnib sind eluga edasi minema. 

Kalad

Kalad pole küll eriti realistlikud või head planeerijad, kuid nad oskavad ideaalselt sulle kaasa tunda ning pakuvad õlga, mille najal nutta. Kalad on väga emotsionaalsed ning seetõttu saavad nad isegi sinust endast paremini aru, mis su hinges toimub. Mõnikord on meil kõigil vaja sõpra, kes meist lihtsalt aru saaks. 

 

allikas: yourtango