Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHEMÄRKI, kes vahetavad su kohe välja, kui parem naine silmapiirile ilmub

Mõned tähemärgid on lausa loodud püsisuhteks ning kui nad enda kõrvale sobiva inimese leiavad, siis ei vaata nad enam ringi, sest neil lihtsalt puudub selleks vajadus. Kuid on ka neid, kes oma loomuselt ei suuda kunagi ühte lõplikku valikut teha ning sellest tulenevalt vaatab üks silm vargsi ringi ka siis, kui kodus on naine juba olema.

Mõned tähemärgid on lausa loodud püsisuhteks ning kui nad enda kõrvale sobiva inimese leiavad, siis ei vaata nad enam ringi, sest neil lihtsalt puudub selleks vajadus. Kuid on ka neid, kes oma loomuselt ei suuda kunagi ühte lõplikku valikut teha ning sellest tulenevalt vaatab üks silm vargsi ringi ka siis, kui kodus on naine juba olemas.

Kuid millised on need tähemärgid, kes on alateadlikult pidevalt parema naise otsingul:

KAKSIKUD

Kaksikute märgi all sündinud mehed on teatud mõttes alati kahe vahel ning neil on väga raske võtta vastu suuri otsuseid ja sama kehtib ka perekonna loomise osas. Isegi kui ta abiellub, ei anna see kindlust, et ta paar nädalat või aastat hiljem ümber ei mõtleks.

JÄÄR 

Jäär vajab seiklusi ja kirge ning enamasti ei kesta tema suhted kunagi kauem kui viisteist aastat, sest ta lausa vajab vaheldust. Kui suhtes hakkab kirg kaduma, vaatab ta juba ringi, et leida kusagilt emotsioone, mis temas taas kire sütitavad.

NEITSI 

Neitsi jahib pidevalt täiuslikkust ja kui silmapiirile ilmub keegi, kes tundub tema kõrvale täiuslikumalt sobima kui senine partner, siis on suur tõenäosus, et ta vahetab kallima lihtsalt välja. Neitsi ei lepi kunagi keskpärasega.