Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TÄHTKUJU, kes vahetavad sellel aastal töökohta

Pea igaüks meist on mingil hetkel oma elus mõelnud töökoha või lausa ametivahetusele. Otsib inimene ennast ju terve elu vältel ning kui ikka tuntakse, et praegusel töökohal ollakse õnnetu, tuleb oma tiivad laiali sirutada ning edasi liikuda. Oma osa mängib aga ka meie tähtkuju. Nimelt hakkavad need 3 tähemärki ennast sellel aastal rahutult tundma ning on suur tõenäosus, et nad vahetavad tööd, vahendab portaal Your Tango. 

Veevalaja

Veevalaja naudib tähendusrikast tööd ning millegi sellise tegemist, kus ta saab teisi aidata. Sellist tööd võib teinekord aga raske leida olla ning see on ka põhjus, miks Veevalaja oma tööga rahul olema ei kipu. Kui ta ei tunne end tähtsa ja vajatuna, muutub Veevalaja väsinuks ja tülpinuks ning hakkab otsima midagi paremat. 

Kalad

Kaladel on väga kõrge tööeetika ning kuna nad on väga töökad, kipuvad nad tundma, et iga tööülesanne, millega nad ühele poole saavad, väärib tunnustust ja kiitust. Kui teda tööl aga ei tunnustata, pole tema jaoks mingi probleem endale uus töö otsida. Kalad ei tunne ennast iialgi hästi ametikohal, kus talle kogu aeg seljale ei patsutata. 

Kaalud

Kaalud ei väsi endalt küsimast, kas töö, mida ta teeb, on tema jaoks ikka õige. Kui ta teeb tööd, mida naudib kogu hingest ning milles tunneb ennast kindlalt, ei kipu Kaalud kergelt töökohta vahetama. Kaalude elus saabub aga sellel aastal punkt, kus ta küsib endalt, kas ta peaks tegema siiski midagi muud ning on suur tõenäosus, et Kaalud vahetavad lausa ametit.