Reklaam sulgub sekundi pärast

3 TEGEVUST, mis naisest väga halva mulje jätavad

Meil kõigil on palju erinevaid harjumusi, millega me ise niivõrd ära oleme harjunud, et me enamasti isegi ei taju, kui me neid teeme. Kuid mõningased harjumused võivad paraku olla pigem ebameeldivad ning neist tasuks juba eos vabaneda. 


Meil kõigil on palju erinevaid harjumusi, millega me ise niivõrd ära oleme harjunud, et me enamasti isegi ei taju, kui me neid teeme. Kuid mõned harjumused võivad paraku olla pigem ebameeldivad ning neist tasuks juba eos vabaneda. 

Endast lugupidav naine tunneb ja austab sotsiaalset etiketti ning oskab ka vastavalt käituda.

Allpool on välja toodud kolm ebasobivat tegevust, mis naisest halva mulje jätavad:

1. Suu lahti nätsu närimine

Nätsu närimine võiks ideaalis toimuda nii, et keegi teine ei saa isegi aru, et me seda teeme. Pole midagi hullemat kui suu lahti nätsu närimine ja samal ajal veel lobisemine. 

2. Labased sõnad

Naise kõnemaneer reedab tema kohta nii mõndagi ja kindlasti oleks mõistlikum valida viisakamaid sõnu ning jätta kõikvõimalikud ropud ja labased sõnad neile, kes ei soovi endast head muljet jätta. 

3. Söömine ja rääkimine samal ajal

Suu täis ei räägita ja sellest ütlusest peaks alati kinni pidama. Söögi ajal võiks viisakalt keskenduda söömisele ning vahepealsetel pausidel, mil suu on tühi, rääkimisele.

Allikas: redbookmag