Reklaam sulgub sekundi pärast

3 VÄIKEST VALGET valet, mida kõik mehed kasutavad

Olenemata sellest, mida väidavad kõik suhteterapeudid ja psühholoogid, siis teinekord on väike valge vale abiks, kui sa ei taha oma partnerile tõtt rääkida ning talle haiget teha. Samamoodi nagu naised varjavad asju oma mehe eest, luiskavad ka mehed nõrgemale soole. Portaal Relationship Rules pani kirja kolm kõige levinumat valet, mida kõik mehed kasutavad. 

Ta nägi, et sa helistasid, kuid ei tahtnud vastata

Kas oled mehele helistanud, ta pole sulle vastanud ning hiljem on pobisenud midagi sellest, et tal oli kiire? Tegelikkuses ehk mees ei tahtnud hoopis vastata. Näiteks võis ta hetkel lihtsalt lõõgastuda, arvutimänge mängida või sõpradega koos olla. Ka mees tahab vahepeal üksi olla, ilma sulle seletamata, millega ta parasjagu tegeleb. 

Ta väidab, et ei vaata teisi naisi

Ära usu teda! Kõik mehed vaatavad atraktiivseid naisi. See aga ei tähenda seda, nagu ta plaaniks sind maha jätta ning teise naise käte vahele tormata. Nii kaua, kuni ta vaid vaatab, las ta siis teeb seda. 

Ta ütleb, et ta ei valeta sulle

Samamoodi nagu sina varjad mehed eest uue kleidi hinda või peidad tema eest uusi kingi, et need siis hiljem kapist välja võtta ja väita, nagu oleks tegu vanade kingadega, valetab ka tema sulle. Ta ei tee seda tahtlikult, vaid teinekord tuleb appi võta väike valge vale, et oma kallimale mitte haiget teha.