Reklaam sulgub sekundi pärast

38 KG ALLA VÕTNUD viie lapse ema Jaanika on oma elu parimas vormis

Veel eelmise aasta kevadel kaalus 47-aastane viie lapse ema Jaanika Paimre 106,7 kilo. Tänaseks on naine alla võtnud 38 kilo ning tunneb ennast suurepäraselt. Jaanika tunnistab, et kehakaal on langenud tänu toitumisele ning trenni ta otseselt teinud ei ole.

Jaanika on terve elu olnud natukene suurem tüdruk, aga siiski mitte inetult suur. Suur osa üleliigsetest kilodest tuli naisele pärast viimase lapse sündi 2017. aasta märtsis. "28. juunil kui kaalunumber näitas hommikul 106,7 kg (õhtuks ehk lausa 109 kg) ostsin aastase Fitlapi toitumiskava. Praeguseks läheb kümnes kuu ning olen kaotanud 38 kg (kaalun 68,7 kg)," räägib naine.

Jaanika kaalulangus sai alguse sellest, kui ta endast viimast fotot nägi. Pildil kandis naine kleiti ja see oli tema sõnade kohaselt kohutav vaatepilt. "Otsustasin, et aitab – enam suuremaid riideid ei osta. Ainult toitumisega olen kaotanud 37 kilo. Trenni pole teinud, aga liigun palju. Lihtsam on keegi kampa võtta ja koos kaalu langetada, lisaks on asendamatu ja super Fitlapi toetusgrupp – sealt saad alati nõu ja motivatsiooni. Alustades sai vaadatud teiste "fitlapitajate" toidupilte ning sealt sai piisavalt nippe juurde," sõnab ta.

Jaanika on saavutanud oma ideaalkaalu, kuigi tunnistab, et võiks oma 165 cm pikkuse juures kaaluda ka 60 kilo. Siiski on otsustanud ta rippuva naha vältimiseks piirduda 67 kiloga.

"Raskeid hetki pole olnudki, lubatud patutoidukordadega olen saanud suuremad pühad peetud (jõulud/aastavahetus/sünnipäevad). Kui ongi järgmine päev kilo juures, siis taas algusest igat grammi kaaludes saab taas reele," lisab Jaanika.

Jaanika enne: 

Jaanika nüüd: