Reklaam sulgub sekundi pärast

4 NÜANSSI, MIS võivad hea suhte ära rikkuda

Oled kallimaga koos küll õnnelik, aga vahel häirib sind, et ta vihaseks saades probleemidest rääkida ei taha või ei toeta ta sind siis, kui sa seda kõige rohkem vajaksid. Need kaks asja võivad hea suhte üsna kiiresti ära rikkuda. Female First pani lisaks neile kahele kirja veel 4 nüanssi, mis suhtele kiire lõpu võivad teha. 

Surud oma soove alla.

Naised võivad karta ebameeldivaid olukordasid ja vaidlusi või mõtlevad mingil tasandil, et kooselu säilitamise nimel peavad nad loobuma sellest, mida nad tahavad. Võrdse partnerluse asemel kujuneb mehest kogu kooselu keskpunkt.

Te ei räägi oma ootustest.

Kooselul on parim põhi siis, kui paar on juba algusest peale rääkinud omavahel avameelselt tööst, lapsevanemaks olemisest ja raha kasutamisest. Paljud paarid aga jätavad need asjad arutamata.

Te lõpetate seksimise.

Terve seksuaalelu on oluline kõigile – naiste endi ja ka nende partneri jaoks, sest see aitab pereõnnel säilida. Naisel on kasulik keskenduda oma heaolule. Kui naine tunneb ennast hästi, tunneb ta end ka seksikana. Sellest on hea edasi minna.

Sa ei väärtusta enam oma partnerit.
Heas suhtes jagatakse pidevalt väikeseid positiivseid žeste. Need võivad olla naeratused, pilgud, kallistused, puudutused või sõnalised komplimendid. Kuulamine, kokku leppimine, väärtustamine ja kiindumus – nende kaudu vahetatakse positiivset energiat.