Reklaam sulgub sekundi pärast

4 PUNKTI, mida naised ei tohiks suhte alguses teha

Suhte alguses teevad paljud naised ja muidugi ka mehed vigu, mille tulemusena võib teine osapool end kohati häirituna tunda ja kõige kurvem oleks muidugi see, kui suhe vale käitumise tagajärjel oma sära kaotab. Kiirustamine ei too kaasa midagi head ning teatud asjadega tuleks pigem hoopis kauem oodata.

Your Tango portaal toob välja neli asja, mida naised suhte alguses teha ei tohiks. Antud punktid kehtivad loomulikult ka meeste puhul, ent enamasti mehed neid ei teegi.

1. Tahad kohe tema sõpradega parimaks sõbraks saada.

Ära kiirusta oma kallima sõpradega kohtuma ega nendega sügavamaid sidemeid looma. Kõik juhtub omal ajal - kui sa hakkad ennast peale suruma, tekitad sa kallimas soovi teises suunas jooksu panna.

2. Mõtled juba pere loomisele.

Perekonna loomine ei ole asi, millele suhte alguses mõelda, sest tegelikult sa veel ei tea, kuidas te omavahel kokku sobite.

3. Otsid tema vanematega kontakti.

See samm peaks tulema sinu kallimalt - tema peaks sinule tegema ettepaneku, et sa kohtuksid tema vanematega. See juhtub siis, kui tema tunneb, et selleks on õige aeg.

4. Sa ei anna talle ruumi.

Sa ei pea teadma igat tema sammu. Anna talle ruumi hingamiseks, las ta kohtub oma sõpradega ja veedab aega ka sinuta. Te olete mõlemad iseseisvad inimesed ja iseseisvus peaks jääma alles.