Reklaam sulgub sekundi pärast

4 TÄHEMÄRKI, KES kihluvad valentinipäeval

Valentinipäev on läbi aegade olnud üks kõige populaarsemaid päevi kihlumiseks, sest tähistatakse ju just sellel päeval armastust ning seega peab enamik mehi valentinipäeval oma südamedaami käe palumist romantika tipuks. Allpool toodud neli tähemärki võivad ennast juba kindlalt ette valmistama hakata - just nemad saavad 14. veebruaril abieluettepaneku.

Jäär

Jäär on oma hinges tõeline romantik ja ka tema abieluettepanek saab olema väga romantiline. Kallim üllatab Jäära kas õhtusöögiga mõnes kallis restoranis ja laskub seal ühele põlvele... või hoopis ööga hotellitoas, mis kaunistatud ohtrate küünalde ja roosiõitega. 

Vähk

Tõenäoliselt palutakse Vähi kätt kodus, kuid see ei tähenda sugugi seda nagu kallim ei armastaks sind piisavalt. Usu, ta on selle peale juba pikemat aega mõelnud ning end närvivapustuse äärele mõelnud. Vähi armsama ettepanek pole küll väga romantiline, aga see-eest tuleb see südamest. 

Ambur

Kuna Ambur ihkab oma südames midagi teistsugust ja erilist, võib juhtuda, et kallim viib ta valentinipäeva tähistama mõnda ebatavalisse kohta. Näiteks kokanduskursustele või hoopiski põgenemistuppa ja laskub seal ühele põlvele. 

Veevalaja

Veevalaja partner on juba pikemat aega eemalolev olnud. Valentinipäeval saabub ka selgitus tema käitumisele. Nimelt on Veevalaja üks neist, kelle kallim just sellel päeval uhke roosisülemi ja kihlasõrmusega töölt koju saabub. 

 

allikas: your tango