Reklaam sulgub sekundi pärast

5 ASJA, MILLEST loobumine muudab elu õnnelikumaks

Me kõik tahaksime olla õnnelikud ja nautida elu  nautida hetki, tunda siirast murevaba rõõmu ja lihtsalt vähem muretseda. Paraku on seda väga raske saavutada – takistusi, mis teevad elu keeruliseks, jagub igal sammul ja kui kaob üks, tuleb asemele enamasti kaks. 

Kuid sul on võimalus lasta lahti asjadest, mis rikuvad sinu õnne!

1. Loobu virisemisest

Mida võidad sina sellest, kui sa ise vabatahtlikult oma elu, oma olukorda ja tundeid kehvemaks teed? Lõpeta virisemine, see kurnab sind ennast ka – sa ju ei taha olla õnnetu? Keskendu alati positiivsele!

2. Loobu hirmust muutuste ees

Ära karda uusi olukordi, mis on sulle võõrad. Sa mõtled liiga palju, sa kardad liiga palju ega anna endale isegi võimalust areneda ja õnnelikuks saada. Astu uutele väljakutsetele vastu!

3. Loobu soovist teistele muljet avaldada

Võta mask eest ära, ära teeskle enam, et sa oled keegi, kes sa tegelikult ei ole. Ole see, kes sa oled ja ära peida ennast – sa tunned, kuidas raske koorem õlgadelt langeb.

4. Lase lahti oma minevikust

Sa elad siin ja praegu. Sa ei saa muuta seda, mida sa tegid eile või viis minutit tagasi. Minevikus tehtud vead las jäävadki sinna – minevikku. Ära koorma ennast nendega täna, sest neil pole tänases päevas enam kohta.

6. Loobu teiste ootuste järgi elamisest

Sinu elu on sinu teha. Sinu elu on sinu vaba valik – ära ela teiste ootuste järgi, sest nii oled sa elu lõpuni õnnetu ega saavuta kunagi oma täit potensiaali.

Allikas: worldobserveronline.com