Reklaam sulgub sekundi pärast

5 PÕHJUST, MIKS sa ikka veel vallaline oled

Ümberringi vaadates paned tähele, et kõik su sõbrad-sõbrannad on endale kellegi leidnud, aga sina oled ikka veel vallaline. Mis toimub? Veebileht The Frisky pani kirja 5 olulist põhjust, mis võivad takistada sul õnne leidmist. 

Sa oled liiga valiv

Sa kujutad endale kuni pisidetailideni välja, milline sul tulevane partner välja nägema peaks ning vähemaga leppimine ei tule kõne allagi. Paraku ei saa inimesi valida nii nagu mööbliesemeid. Mõtle nimekiri uuesti läbi ning kärbi seda lühemaks. Elus tuleb jätta ruumi ka üllatustele. 

Sa ei oska teha kompromisse

Suhte loomine ei õnnestu, kui sa ei suuda aksepteerida, et asjad ei lähe alati nii nagu sina soovid, vaid suhtes tuleb teha ka kompromisse. Samuti pead õppima tegema ohvreid ning arvestama teise inimese tunnetega. 

Sa oled liiga kerge saak

Liigne entusiasm ehmatab pea kõik inimesed ära. Kui sa iga kallima sõrmeviipe peale kohale tormad ning alati kõik oma plaanid hülgad, et temaga koos olla, jätad sa endast liiga meeleheitel mulje ning selline omadus peletab inimese eemale. 

Sa pole eksist üle saanud

Keegi ei taha konkureerida eksiga. Mõistad hukka kõik oma tulevased suhted, kui põed veel eelmise kallima poolt põhjustatud kurbust, viha või pettumust. Tee kõigepealt minevikuga rahu ja alles siis hakka uut suhet otsima.

Püüad kättesaamatut

Kui arvad, et sinu kaaslaseks sobib vaid mõni tuntud näitleja või avaliku elu tegelane, siis võid magada maha kohtuda oma elu armastusega. Kuigi enesekindlus on tore asi, on endast palju ilusamast, rikkamast või nooremast partnerist unistamine sageli aja raiskamine.