Reklaam sulgub sekundi pärast

5 PÕHJUST, miks tekivad probleemid magamistoas

Pea igas suhtes tuleb ette "kuivemaid" perioode, mil seks pole esimene meeltes mõlkuv asi. Seksuaalterapeutide sõnul on selline nähtus pigem reegel, mitte erand. Mitte seksimine toidab kire hääbumist tavaliselt veelgi ning üsna pea on olukorrast juba piinlik rääkida. Terapeudid avaldasid 5 põhjust, miks seks suhtest ära kaob ning kirg hääbub, vahendab Huffington Post

Te ei oska seksist rääkida

Omavahel rääkimine on suhtes väga oluline. Seksist rääkimine muudab inimese haavatavaks ning seetõttu võib oma vajadusest ning soovidest vestlemine olla raske. 

Olete stressis

Stressiga pole seks just esimene asi, mis meeles mõlgub. Seksi jaoks pole energiat ega aega, kui pead pead vaevama raha või tööasjade tõttu. Seksuaalterapeudid soovitavad seksi jaoks kalendris aega teha, selle asemel, et jääda ootama, millal isu tagasi tuleb. 

Teil on erinevad libiidod

On täiesti normaalne, et kord tahab üks rohkem seksi ja kord teine, kuid osadel paaridel on täiesti erinevad libiidod. Rääkige omavahel sellest avameelselt ning jõudke kompromissile. 

Emmal-kummal on probleeme tervisega

Mitte ainult füüsilised sümptomid, aga ka meelega seotud haigused nagu näiteks masendus, ahastus või varasemad seksuaalsed traumad võivad vähendada seksuaalisu. Ka teatud ravimid võivad isu vähendada. 

Teil on käsil raske faas

Kui paar riidleb palju, on probleeme usaldusega või te ei tunne enam teineteise vastu sama, mis enne, peegeldub see ka magamistoas.