Reklaam sulgub sekundi pärast

5 SOOVITUST, KUIDAS kallima perele muljet avaldada

Kohtusid suurepärase mehega, teil klapib imeliselt, olete kõikides suurtes asjades samal lainepikkusel ning vaimusilmas näed end juba valges kleidis altari ette kõndimas. Kõik on justkui ideaalne, kuid seal on veel üks konks: sa pole veel tema perekonnaga kohtunud. Et aidata sul kallima vanemaid kohates võimalikku katastroofi vältida, pani Sheknows.com kirja mõned nipid, kuidas oma partneri perele muljet avaldada.

Ole viisakas

Esimene kohtumine on kõige närvesöövam ja hullem. Ära unusta häid kombeid, täna ning palu. Ropud ning kohatud naljad võiks sel korral rääkimata jätta.

Tee komplimente

Mõnikord avab südamest öeldud kompliment kõik uksed ja kallima emale lausutud viisakus tuleb vaid kasuks. Kas sulle maitses söök? On tal äkki suurepärane maitse sisustamises? Üle talle seda. Inimestele meeldib, kui pannakse tähele asju, mille nimel nad vaeva on näinud.

Küsi küsimusi

Kui küsid intelligentseid küsimusi kaaslase vanemate töö, hobide ja elu kohta, jätad endast hea mulje. See näitab, et sa tunned nende vastu tõepoolest huvi.

Paku abi

Paku alati oma abi, kui külastad kaaslase vanemaid. Too kohv lauda, lõika torti või paku abi koristamisel.

Täna silmast silma

Kui saad, proovi mehe emaga kahekesi jääda ning täna teda küllakutse eest. Ta hindab seda, et oled võtnud vaevaks tänada teda otse ning see näitab, et soovid endast head muljet jätta.