Reklaam sulgub sekundi pärast

5 VÄIKEST SALADUST, MIDA paljud naised mehe keha kohta ei tea

Võiks arvata, et täiskasvanud naine teab mehe keha kohta kõike, ent mitmed uuringud on näidanud, et tegelikult nii see siiski ei ole. On asju, mida isegi mehed oma keha kohta ei tea! Näiteks ei teki meestel mitte kunagi tselluliiti - isegi mitte siis, kui nad on raskes ülekaalus. 

Võiks arvata, et täiskasvanud naine teab mehe keha kohta kõike, ent mitmed uuringud on näidanud, et tegelikult see nii siiski ei ole. On asju, mida isegi mehed oma keha kohta ei tea! Näiteks ei teki meestel mitte kunagi tselluliiti - isegi mitte siis, kui nad on raskes ülekaalus. 

Põnevaid fakte mehe keha kohta on üsnagi palju ning allpool on välja toodud neist viis:

1. Meestel on suurem põis

Naised külastavad tualettruumi tunduvalt sagedamini kui mehed ja seda põhjusega - naistel on väiksem põis ja seega mahutab see vähem vedelikku. Mehed võivad ära juua mitu õlut ning nende põis peab paremini vastu.

2. Jalad harkis istumine

Ilmselt oled sa märganud, et enamik mehi istub jalad harkis ja neile ei heida seda keegi ette. Naised sellises asendis istuda ei saa, sest see näitaks kohe, et tegu on ebaviisaka naisega, kes ei oska ennast viisakalt üleval pidada. Kuid miks mehed armastavad sellises poosis istuda? Selgub, et tegu on alateadliku sooviga ennast kehtestada ja nähtavaks teha. Nimelt tekitab jalad harkis istumine mehes tunde, justkui ta kontrolliks olukorda.

3. Meestel ei teki tselluliiti

Elu on ebaõiglane ja sinna pole midagi parata. Kui naistel on tselluliit paratamatu nähtus, millest ei pääse ka ülitrimmis bikiinifitnessiga tegelevad naised, siis mees võib vabalt olla ülekaaluline ja apelsinikoort meenutava nahaga tal ikka probleemi ei teki. Siiski üksikutel meestel võib tselluliiti esineda, ent siinkohal on tegu hormonaalse ebakõlaga ja sellisel juhul tasub kindlasti arsti poole pöörduda.

4. Mehed kuulavad naiste juttu vaid ühe ajupoolega

Naised teevad tihtipeale etteheiteid, et mehed ei kuula neid ning tänaseks on teaduslikult tõestatud, et mehed tõepoolest rakendavad kellegi jutu kuulamisel vaid üht ajupoolkera. Naised kuulavad alati mõlema ajupoolkeraga, kuid mehed mitte ja sinna ei ole midagi parata - loodus on need reeglid ise paika pannud.

5. Mehed ei vanane nii nagu naised

Mehe näonahk on palju elastsem kui naisel ja seda just kõrgemas eas. Alates 30. eluaastast tekivad naistel esimesed kortsud, kuid meestel seda muret ei ole ja isegi 50aastaselt võivad mõned neist välja näha nagu nad oleksid 35. Taas kord on tegu ebaausa reaalsusega, millega tuleb lihtsalt leppida.

Allikas: geniusbeauty