Reklaam sulgub sekundi pärast

5 VÕIMALUST, KUIDAS kallimat valentinipäeval üllatada

Sõbrapäev ei ole eestlastele niivõrd siirupine tähtpäev kui näiteks ameeriklaste jaoks. Enamik inimesi veedab selle päeva siiski kallimaga koos midagi romantilist tehes ning suur osa peab armsaid inimesi ka väikese sümboolse kingitusega meeles. Ilta-Sanomat pani kirja 5 võimalust, kuidas armsamat täna üllatada. 

Anna talle endatehtud kaart!

Poest ostetud kaardid on ilusad ja vahvad, aga kui tahad kallimale tõepoolest muljet avaldada, siis valmista kaart ise. Sa ei vaja muud kui paberit, kääre, liimi ja kaunistusi ning isetehtud kunstiteos ongi valmis. 

Tee talle süüa!

Üllata teda söögiga, mida sa varem teinud pole. See on romantiline ja armas ning näitab kallimale, et hoolid temast. Ärata ta näiteks viies kohv voodisse või valmista maitsev õhtusöök. 

Tee talle massaaži!

Kuigi võid kingiks anda kinkekaardi massööri juurde, on oma kallima puudutus hoopis midagi muud. Korralik jalamassaaž või selja silitamine aitab partneril lõõgastuda ja valmistab heameelt. 

Romantika.

Naised peavad igasugust romantikat eriti sõbrapäeval väga oluliseks. Võta seda arvesse ning näe õhtusöögile riietudes vaeva, jäta talle nunnusid sõnumeid ning pühenda kallimale aega. Tavaliselt ei hooli mehed romantikast, kuid võid olla kindel, et su partner hindab väga, kui korra aastas romantiline oled. 

Lõõgastuge koos!

Sõbrapäeva ei tasuks liigse kiirustamise ega üritamisega ära rikkuda. Koos lõõgastumine, teineteisele tähelepanu pööramine ja lihtsalt koos olemine annavad kallimale märku, et koos on hea, olgu siis sõbrapäev või mitte.