Reklaam sulgub sekundi pärast

6 PÖÖRAST ILUTRENDI, mis peagi maailma vallutavad

Uusi ilutrende tuleb nagu seeni pärast vihma. Näiteks kõige uuem trend on hetkel juuste lõikamine kirvega. Kuigi tundub, et oleme juba kõike näinud ning miski ei suuda meid enam üllatada, siis küllap moemaailmal on meile veel üllatusi varuks. Ajaleht Ilta Sanomat otsustas kristallkuulilt nõu küsida ning pani kirja kuus pöörast ilutrendi, mis peagi maailma vallutama asuvad.

1. Makaronivormikarva juuksed

Peaaegu kõik muud joogid ja puuviljad on juba juustevärvideks muudetud. Järgmisena on aeg toidulaua kallale minna. Näiteks juustuse ja röstitud makaronivormikarva toonid võivad muutuda trendiks iga hetk.

2. Lauameik

Mis puudutab jumestuskreemi näole kandmisse, siis eelmisel aastal nägime juba pea kõike. Välja arvatud seda: jumestuskreem kantakse puhtale või miks mitte ka määrdunud lauale ning seejärel hõõrutakse nägu nii kaua vastu lauda, kuni põhjameik on valmis. Tadaa!

3. Lego küüned

Akrüülist võib küüntele meisterdada peaaegu kõike. Ehk juba sellel aastal näeme Lego küüsi ehk küüsi, millele on kinnitatud Lego klotsid. Seejärel võib sellele Lego klotsile kinnitada veel omakorda Legosid nii kaua, kuni käsi katavad Lego lossid.

4. Peekonikulmud

Kulmutrendides nägime eelmisel aastal juba pea kõike, välja arvatud peekonikulme. Jätame siia vaid hashtag'i #baconbrows ja ootame, et keegi selle ellu viiks.

5. Glitter-varbad

Glitter'iga kaetud nibud ja tagumikud on juba vana asi ning keegi on katnud glitter'iga ka oma suguelundi. Sädelusega šokeerimine pole siis enam võimalik, kuid see on endiselt moes. Järgmine glitter'i-trend võiks siis olla midagi lihtsat, näiteks glitter-varbad. Instagram ei suuda sellele trendile küll vastu panna.

6. Menstruatsiooniverega juuste värvimine

Rääkides šokeerimisest, kuidas oleks menstruatsiooniverega juuste värvimine või selle abil juustele elujõu lisamine? Platsentat ju juba iluhooldustes kasutatakse, miks siis mitte ka verd ära kasutada.