Reklaam sulgub sekundi pärast

7 LAPSE EMA imeline muutumine: uus välimus võtab sõnatuks. Fotod

USA-st Utahist pärit 43-aastane Jessica Enslow sünnitas oma esimese lapse 1994. aastal, kui oli kõigest 19-aastane. Peale seda on naise pereõnn täienenud veel kuuel korral, kõige noorem laps sündis 2013. aastal, kirjutab Daily Mail.

Enslow on olnud abielus kaks korda: neli esimest last on naise esimesest liidust ja kolm noorimat last viimasest abielust. Pärast viimast sünnitust tundis Jessica, et ta peab oma tervisega midagi ette võtma ja otsustas oma elustiilis läbi viia suure muudatuse. Tema eesmärgiks oli kaotada üleliigsed kilod, elada tervena ja ennast paremini tunda.

Praeguseks tunneb Enslow ennast väga hästi ning on oma sõnade kohaselt palju paremas vormis kui enne esimest rasedust. Ta elab aktiivset pereelu ning jagab osa enda elust ka sotsiaalmeedias. Naise konto on muutunud väga populaarseks mitte ainult fotode tõttu, vaid ka sellepärast, et ta on oma ea kohta väga nooruslik ning üliheas vormis.

Enslow rääkis, et on oma tulemuste nimel näinud väga palju vaeva. Abikaasa ning pere vanimad lapsed on talle suureks toeks olnud. Naine külastab jõusaali kolm korda nädalas ning keskendub peamiselt raskuste tõstmisele, tänu millele on ta oma keha uskumatult vormi saanud. 

Lisaks trenni tegemisele sööb Jessica tervislikult, tagab, et keha saaks vajamineva proteiini, väldib näksimist ning paneb rõhku toidu kogusele. Enne eluviiside muutmist sõi ta igapäevaselt Nutellat ning liikus vaid aeg-ajalt.