Reklaam sulgub sekundi pärast

9 PÕHJUST, miks tädid laste elus tähtsat rolli mängivad

Vanemad õpetavad ja annavad oma lastele nõu, vanavanemad hellitavad ning tädid pakuvad oma õe- ja vennalastele kõiki eelmainitud asju. Lapsed on alati õnnelikumad hooliva ja armastava tädiga, kes mõjutab nende elu positiivsel moel. Veebileht iheartintelligence pani kirja 9 põhjust, miks tädid oma õe-ja vennalaste elus tähtsat rolli mängivad. 

Tädid annavad elule teise vaatenurga.

Nad võivad avaldada arvamust, mis erineb vanemate omast kardinaalselt. Nad on alati valmis oma abistavat kätt pakkuma, olgu selleks siis tähtede õppimine või lihtsalt nõu andmine.

Tädid ei unusta kunagi ühtki tähtpäeva.

Nad on alati kohal, et venna- ja õelaste sünnipäeva, lõpetamist vms tähistada. Nad ei jäta vahele ühtki tähtsat sündmust. Pealegi armastavad tädid põnevate kingitutuste ostmist, millega lapsi hellitada. 

Tädid ei jäta vahele ühtki võimalust lastega koos olemiseks.

Neil on alati hea meel, kui nad saavad lastega koos aega veeta. Nad külastavad meeleldi erinevaid muuseume, kontserte ning on alati valmis mõneks põnevaks mänguks tagahoovis. 

Tädid on alati valmis oma kiindumust näitama.

Tädid kallistavad alati lapsi hea meelega ning näitavad oma kiindumust välja. Selline kontakt muudab tädi ning õe- ja vennalapse sideme palju tugevamaks. 

Tädid kuulavad probleeme, mida vanematele ei julge rääkida.

Kui õe- või vennalapsed vajavad nõu, siis tädid on alati valmis aitama. Eriti mis puudutab muresid, mida laps oma vanematega ei julge või ei saa rääkida. Nad samastuvad lapsega ning armastavad aidata. Parim on see, et tädid oskavad saladust hoida. 

Tädid õpetavad väärtushinnanguid.

Tädid võivad vahetevahel käituda nagu vanemad. Nad õpetavad lastele erinevaid väärtushinnanguid ning õigel ja valel vahet tegema. See on üks kõige olulisemaid rolle lapse elus. 

Tädid armastavad laste eest hoolt kanda.

Nad armastavad oma õe- ja vennalastega aega veeta ning hoiavad neil meelsasti silma peal, kui vanemad vajavad vaba õhtut. Ja kõige parem on see, et tädidele meeldib lõbutseda ja hullata. 

Tädid jäävad lahkeks ka siis, kui lapsel pole õigus.

Tädid on üldiselt väga sõbralikud ning kui nad peavad lapse valet arvamust muutma, teevad nad seda leebemalt kui vanemad. Harva kui tädi vihaseks saab ja lapse peale karjub. Tavaliselt nad kuulavad, räägivad ja selgitavad, mis on vale ja kuidas tuleb õigesti tegutseda. 

Tädid on alati õnnelikud, kui õel või vennal uus laps sünnib.

Pole vahet mitmes õe- või vennalaps see on - tädid on uute silmaterade üle alati väga õnnelikud.