Reklaam sulgub sekundi pärast

9 RIIETUSESET, MIS jätavad täiskasvanud naisest tobeda mulje

Meie vanus ei peaks määratlema riideid, mida kanname, kuid paraku on fakt see, et osad rõivad lihtsalt näevad nooremate seljas tunduvalt paremad välja. Veebileht Tyyli.com pani kirja üheksa riietuseset, mis näevad täiskasvanud naiste seljas pigem todedad kui stiilsed välja. 

Crop-topid

Kõhu välgutamine on omaette kunst ka teismeliste seas. Kui paned selga crop-topi, siis tasuks jalga panna kindlasti kõrge vöökohaga püksid. Sa ju ei taha välja näha nagu nabapluusiga vanatädi? Täiskasvanud naine võiks naba asemel välgutada pigem sääri või dekolteed. 

Liiga lühikesed püksid

Teismelise seljas võivad napid püksid küll võluvad välja näha, kuid täiskasvanud naise seljas näevad need välja sedasi, nagu oleksid püksid koju unustanud. Kui tagumik pükste alt välkuma kipub, on asi maitsekusest juba väga kaugel. 

Rinnahoidjata käimine

Aluspüksid ja rinnahoidjad on naiste sõbrad. Ilma rinnahoidjata ringi käimine ei ole mingis eas enam stiilne, vaid pigem annab sulle hipiliku välimuse. Iseasi kui sa sellist muljet just tahadki endast jätta. 

Naljakad loomad

Kellele ei meeldiks armsad loomavideod? Üks asi on neid vaadata aga ekraani pealt, teine asi täiskasvanud naise riietelt. Rääkimata jänkukõrvadega varustatud mütsidest. Sellised näevad armsad välja ainult laste peas. 

Värvilised sukkpüksid

Värvilised sukkpüksid ei näe täiskasvanud naise jalas lahedad välja, vaid viitavad, et sinu näol on tegu kasvatajaga, kes hirmasti oma kasvandikega samastuda soovib. 

Võltsid tooted

Võltsid tooted ei jäta sinust sugugi lahedamat muljet. Kui su hing tõepoolest brändiasju ihaldab, siis säästa. Ka su enesetunne on palju parem, kui tead, et omad õiget toodet ja ei toeta piraatlust. 

Räpased kingad

Teismeline võib veel välja vabandada, kui tema jalanõud mustad on. Täiskasvanud naine peaks suutma oma jalanõude eest hoolitseda. 

Multikategelastega riided

Otse loomulikult võivad ka täiskasvanud inimesed vaadata multifilme, aga kui sa ilmud tööle pükste või pluusiga, mida ehivad Batman või My Little Poni multikategelased, muudavad need su pigem naljakaks kui tõsiseltvõetavaks täiskasvanuks. 

Välgutamine ja paljastamine

Toidu maitse ei muutu paremaks, kui sa sinna erinevaid maitseaineid segad. Sama lugu on ka riietusega. Seksikas ei ole see, kui välgutad igalt poolt, vaid stiilne naine näitab natukene ja vaid ühest kohast.