Reklaam sulgub sekundi pärast

90 minutit Sundariga – selline näeb välja parim spaahoolitsus

Sundãri tooted on Eesti turul juba pikalt, kuid Sundãri hoolitsusi pakutakse Sundãri DAY SPA's alates eelmisest sügisest ning nüüd ka Pärnu Resort SPA Estonias. Neile, kes veel Sundãri DAY SPA's käinud ei ole, püüame nüüd võimalikult täpselt anda edasi seda, mis ees ootamas, sest seda kogemust on paljud Sundãri kliendid pidanud Eesti parimaks spaahoolitsuseks.

Sundãri tooted on Eesti turul juba pikalt, kuid Sundãri hoolitsusi pakutakse Sundãri DAY SPA's alates eelmisest sügisest ning nüüd ka Pärnu Resort SPA Estonias. Neile, kes veel Sundãri DAY SPA's käinud ei ole, püüame nüüd võimalikult täpselt anda edasi seda, mis ees ootamas, sest seda kogemust on paljud Sundãri kliendid pidanud Eesti parimaks spaahoolitsuseks.

Alustuseks on oluline mainida, et kõik Sundãri tooted on lõhna- ja värvainetevabad, niisiis kõik lõhnad, mis teid juba uksel vastu võtavad, tulenevad Sundãri toodetes kasutatavatest taimedest. Kohale jõudes võtab lisaks meeldivale lõhnale, mis teeb lõõgastumise imelihtsaks, meid vastu ka mõnus muusika ja hubane valgus. Tormates kiirest tööpäevast Sundãri DAY SPA’sse, on nagu pilve maandumise tunne. Tõmban ukse selja tagant kinni ja sinna see kõik jääb… 

Kuna paljud tooted sõltuvad kliendi nahatüübist, Sundãri mõistes Dosha-tüübist, räägib terapeut, mida Dosha-tüübid – Vata, Pitta, Kapha – tähendavad ning kuidas klient teada saab, mis tüüpi ta on. Niisiis algab kogu protseduur sellega, et terapeut kostitab klienti kosutava Sundãri teega, mille kõrvale täidab klient Dosha-testi. Seejärel saab klient ülevaate ajurveeda olemusest. Kliendi Dosha-tüüpi aluseks võttes antakse kliendile erinevaid soovitusi, mille alusel saab ta tasakaalustada ja rikastada oma igapäevast elu, et muuta see veelgi nauditavamaks.

  Terapeut tutvustab, et Sundãri täiuslik kehahoolitsus koosneb kuuest osast, kelle sõnul käib iga Sundãri hoolitsuse, isegi 30minutilise seljamassaaži ette iidne tänu meie jalgadele, mille kestus on umbes viis minutit. Tegemist on jalgade koorimisega ning eelkõige on see traditsiooniline tervitus, mis on pärit iidsetest idamaistest tavadest ning millega täname oma jalgu, et nad meid igapäevaselt kannavad ja teenivad. Sobiva koorija saab iga klient ise valida, olgu see siis lõhna või toime baasil. Valida on niisutava, antibakteriaalse või trimmiva koorija vahel. Kuna kehahoolitsuse üks osa on ka kogu keha koorimine, siis koos otsustatakse, kas kogu keha puhul kasutatakse sama koorijat. Seejärel suunab Sundãri terapeut kliendi massaažilauale, kus Sundãri õlidega tehtav klassikaline üldmassaaž on suurepärane võimalus väsimuse ja lihaspingete leevendamiseks. 

Klassikalise massaaži käigus võib keskenduda üksnes probleemsetele piirkondadele, kuid see sobib ideaalselt ka kogu keha lihasgruppide turgutuseks ning verevarustuse ja lümfiringe parandamiseks. 

Küsimusele, miks kantakse õli kehale enne koorimist, seletab terapeut, et õli, mis töötab alati tõhusamalt kui mistahes kreem, viib kehakoorijas olevad kasulikud ained sügavale naha sisse.  Klassikalisele massaažile järgnebki varasemalt välja valitud Sundãri kehakoorija ühtlane pealekandmine üle kogu keha. 

Võimalikke valikuid on kolm: 1) oomega-3-rasvhapetega niisutav koorija, mis toidab ja kaitseb nahka nii põhjalikult kui vähegi võimalik. Selles hoolitsuses on ühendatud linaseemneõli, rikkalikud oomega-3-rasvhapped ja kookosepuuder, mis toidavad nahka ning loovad sellele kaitsekihi; 2) gotu kola pinguldav koorija muudab naha siidiselt pehmeks ja siledaks. Kibuvitsamarjaõli koorib ja niisutab nahka, gotu kola (Aasia vesinaba) ja kardemoniõli annavad elastsust ja pinguldavad; 3) neemipuu õrna ja tundliku naha koorija on kergelt kooriv ja väga toitev. Datliseemned, jojoobi- ja kõrvitsaensüümid eemaldavad surnud rakud ja uuendavad nahka. Neemipuu ja veriapelsin niisutavad ning jätavad nahale kaitsva kihi.

Kui kehakoorija peal, suunab terapeut kliendi sooja duši alla ning seejärel ootab ees juba ürtidega rikastatud mullivann. See on kogu hoolitsuse parim osa! Olles selleks hetkeks juba umbes tund aega lõõgastunud, ja mõeldes, et enam paremaks minna ei saa, siis mulisev vesi, ürtide lõhnad ja lõõgastunud meel tõestavad hetkega, et alati saab olla veel parem. Ajataju kadunud, astub ühel hetkel tuppa tagasi terapeut, väites, et möödunud on kümme minutit. Kogu hoolitsuse viimistluseks valitakse nahka toitev niisutus Sundãri kehaemulsiooniga, mis kantakse kogu kehale. Võimalikke valikuid on kolm: niisutav oomega-3-rasvhapete ja Jaapani villpöörisega pehmendav kehaemulsioon, milles sisalduvad oomega-3-rasvhapped niisutavad ja tugevdavad intensiivselt nahka; parandav neemipuu ja veriapelsini kehaemulsioon, mis aitab tugevdada kollageenikiude; pinguldav gotu kola ja kukui kehaemulsioon, milles sisalduv gotu kola õli toniseerib ja pinguldab nahka.

Nii võibki tunduda üks 90minutiline hoolitsus nii pikk ja samas ebaõiglaselt lühike aeg enda jaoks. 

Broneeri aeg oma unustamatuks Sundãri kogemuseks SIIN.

 

Lugu ilmunud Buduaari ajakirjas kevad 2015.