Reklaam sulgub sekundi pärast

Aasta oodatuim ostupidu Buduaari turg LIVE üllatas avara ruumi ja heade pakkumistega

Hea sõber! Täna ongi käes see päev, mil lööme suure hurraaga Eesti Näituste messikeskuse uksed lahti ning alustame seni suurima Buduaari ostu- ja müügipeoga, mis toob ühe katuse alla kokku mitmed kodumaised ja palavalt armastatud moeloojad.

Hea sõber! Täna ongi käes see päev, mil lööme suure hurraaga Eesti Näituste messikeskuse uksed lahti ning alustame seni suurima Buduaari ostu- ja müügipeoga, mis toob ühe katuse alla kokku mitmed kodumaised ja palavalt armastatud moeloojad. Turu päevajuht on legendaarne Ženja Fokin.

Ostupeole lisab traditsiooniliselt glamuuri särav Staariturg, kuhu on end kirja pannud paljud tuntud näod ning moegurmaanid. Oma osalemisest on teada andnud laulja Jana Kask, eksmiss Laura Kõrgemäe, Tomi Rahula abikaasa Anni Rahula, näitlejanna Diana Klas, telenägu Kati Toots, glamuursete šampanjade turundusjuht Evely Ventsli, ilmatüdruk Grete Klein, lauljatar Grete Paia, näitlejatar Marilyn Jurman, lauljanna Merlyn Uusküla, modellid Marilin Kaareste, Breth  ja Keith Tootsi ja paljud teised. 

Lisaks on Buduaari Turul esindatud ka eestlannade poolt armastatud internetibutiigid Pretty Woman ja Grestore ning tuntud kaubamärgid White Glo, Good Hair Day, Halens, Boost, Euronics, Pagaripoisid, Joik jpt. 

Samuti on kohale oodata värvilist ja lõbusat NYMFi, romantilist Marilin Sikkalit, otse Prantsusmaalt saabunud Waggon Parise butiiki, Met In Jeans teksaparadiisi, äärmiselt soodsate ning taskukohaste hindadega tooteid Aleksander Boutique outlet'ist ja palju muud toredat.

Jalustrabava moeshow'ga astuvad üles Diana Kurves, Donna Nordica ja Kaidi Kuur, kelle loomingut võib kohe pärast show'd ka endale soetada! Modellideks on kutsutud kütkestavad YesRight Models modelliagentuuri piigad.  Külalisi kostitavad Pagaripoisid värskete hõrgutistega. Muusikalise poole eest vastutab ja meie tuju hoiab üleval Tallinna parim ööklubi Studio, kes selleks tähtsaks ürituseks päevavalgele ilmub ning plaate keerutab. Laupäeval pidutseme Studios! Ürituse sponsor Gutta pakub oma premium klassi mahlade valikut ning toredat auhinnaloosi.

 

Mugavused noortele emadele

Oleme teinud shoppamise mugavaks ka väikeste laste emadele: kärud on soovi korral võimalik jätta käruparklasse ning üle 3aastaseid ootab lisameelelahutus – kahepäevane professionaalne Buduaari lasteaed, mis võimaldab emmedel muretult shopata.

Mehed hoiule

Tulid koos mehega, kes ei pea sinu shoppamise tempole vastu? Anna ta Argo Aderi juurde Meestehoidu. Ega tal igav ei ole, Argo mõõdab ta kehalist tervist ja soovitab häid trenne Sparta spordiklubis.

Moekohvik

Hubane klubi Studio Moekohvik ootab sind keha ja hinge kosutama, et sul ikka jätkuks jõudu vaadata läbi kogu kaup peaaegu ruutkilomeetrisel alal. Sushi ja värskendavad kokteilid on ikka abiks:)

Avamis- ja piletiinfo

Buduaari turg LIVE Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses saab reedel, 13. septembril avapaugu kl 12.00–14.00, mil toimub VIP-shopping, kuhu on lisaks personaalsetele kutsetele võimalik sel korral osta VIP-pilet, mis maksab 7,90 eurot. VIP shopping annab võimaluse olla esimeste ostlejate seas ja seega saada osa parimatest pakkumistest. Lisaks ootavad shoppajaid snäkid ja kosutavad joogid, moeshow'd, kus astuvad üles kaunid Yes Right Models modellid ning muud väikesed üllatused. Pileteid VIP shoppingule saab osta Buduaari kontorist või turupäeval kohapealt. 

Reedel kl 14.00–21.00 on turg avatud kõigile. Laupäeval ootame külastajaid kell 10.00–18.00 ning turu viimastel tundidel kehtivad eriti soodsad pakkumised.

Turu sissepääs maksab alates 11. eluaastast naissoost külalistele €3,50 ja sisaldab värsket  Buduaari ajakirjanumbrit  ( poehind €3.90) ning kehtib kahepäevase piiramatu sissepääsuloana. Kuni 10-aastastele on sissepääs tasuta ning mehed saavad turule uudistama tulla €2 eest.

Turu ametlik afterparty toimub laupäeval ööklubis Studio, kuhu müüjad ja VIP-kutse omanikud pääsevad tasuta.

Turul toimub valdavalt arveldamine sularahas, kuid kohapeal saab kasutada Pangabussi teenuseid.

Ja et sa ikka jaksaksid läbi vaadata kogu turukauba, siis kosuta tervist maitsvate smuutidega Boosti Bussis.

Turu ajal saavad müüjad oma müümata jäänud asjad annetada heategevuseks, sest kohal on Uuskasutuskeskus, kes ootab riideid, jalatseid, aksessuaare jms.

 

Ära maga maha selle aasta suurimat ostupidu - tule turule ning tähista sügise saabumist koos meiega!

Kohtumiseni Eesti Näituste Messikeskuse C-hallis juba täna ja homme!

Sinu Buduaar