Reklaam sulgub sekundi pärast

ALGAS SEA AASTA: 3 asja, mida kindlasti vältida tuleks

Pärast tõsist ja meid korrale kutsuvat Maa Koera aastat astus 5. veebruaril võimule Kollane Maa Siga. Kuna Siga lõpetab Hiina astroloogia loomade ringkäigu, on tegemist ühelt poolt puhkamise aastaga, teiselt poolt pooleliolevate asjade lõpetamise aastaga, vahendab Telegraph. 

Et tagada endale hea ning edukas aasta, tuleks sellel päeval vältida kolme tegevust. Nendeks on kääride kasutamine, põrandate pühkimine ja riidekapi korrastamine. Nimelt võivad Hiina ebausu sõnul need kolm süütuna näivat tegevust sulle terveks aastaks halva õnne kaasa tuua. 

Igasugused lepingute sõlmimised võivad hakata viltu vedama, peresuhted kiiva kiskuma, tervis halvenema, tööl võivad tekkida erimeelsused... Ja selline ebaõnn jälitab sind terve aasta vältel, kui peaksid täna tegema eelpool välja toodud kolme tegevust. 

Kui sul õnnestus aga sellel päeval vältida kääride kasutamist, põrandate pühkimist ja riidekapi korrastamist, saadab sind Kollase Maa Sea aastal hea õnn. Partnerlussuhetes valitseb tasakaal, tööalaselt tabavad sind geniaalsed ideed, rahaasjad on korras ning ka tervisega pole suuremaid probleeme.