Reklaam sulgub sekundi pärast

ALLERGIAVABA kosmeetikasari, mida oled ammu otsinud!

Allergiat kosmeetikatoodete vastu esineb palju - statistiliselt on iga kolmas eurooplane mõne kosmeetikatoote suhtes allergiline ning 80% naistest kurdab, et neil on ülitundlik nahk ja esineb allergiaid. Tänu esinevatele allergiatele ja ülitundlikkusele on aina enam laienemas ka valik allergiavabadele kosmeetikatoodetele.

Belli tehas on loonud eraldi allergiavaba tooteliini Hypoallergenic – jumestustooted tundliku ja allergilise nahaga naisele. Bell on Poola juhtiv kosmeetikatootja, kelle tooted on kättesaadavad üle maailma. Belli tehasel on üle 30aastane kogemus kosmeetikatoodete tootmisel. Ja mis peamine, kui siiani oleme arvanud, et allergiavaba tähendab kallis, siis Bell Hypoallergenic jumestustooted on kättesaadavad taskukohase hinnaga. 

Hypoallergenic tooted on suunatud naistele, kellel on tundlikud silmad, kes kannavad prille või kontaktläätsesid või kellel esineb kosmeetikatoodete suhtes nahaärritusi ja allergiat. Bell Hypoallergenic tooted on alkoholivabad ja neis ei ole kasutatud 26 Euroopa Liidus kõige tugevamaks tunnistatud allergeeni, mistõttu on Hypoallergenic tooted sobilikud ka neile, kes on olnud seni erineva kosmeetika suhtes allergilised ja on pidanud jumestamisest loobuma. Lisaks on kõik tooted testitud naha- ja silmaarstide kontrolli all, need on lõhnaainetevabad, rikastatud väärtuslike koostisosadega, milleks on vitamiinid, jojoobiõli, savid, glütseriin, pantenool jne ja neid ei ole testitud loomadel. Bell Hypoallergenic toodete seast leiab ka tooteid, millel on vegan märgistus ja need on sobilikud igas vanuses naistele.

Belli tehas on ajaga kaasas käiv ja seetõttu leiab nende tootevalikust mitmeid uusi innovaatilisi ja kasulikke tooteid, millest huvitavamateks on Beauty Glow Primer (sära andev meigialuskreem), Fresh Bronze Powder (päikesepuuder) ja Anti-Redness Primer (punetusvastane meigialuskreem). 

Beauty Glow Primer on sobiv toode, kui näonahk on kuiv ja tuhm või esineb punetust – see hüaluroonhapet sisaldav primer pehmendab ja niisutab nahka, lisades nahale sära, muutes naha tervemaks, niisutatumaks, säravamaks ja ühtlustab nahatooni, mistõttu muutub punetus vähem nähtavaks ning aitab siluda ka väiksemaid kortse. Tootel on mugav pumbaga otsik. Nagu Hypoallergenic tooted üleüldiselt, on ka see toode sobilik tundlikule nahale, sest ei sisalda allergeene ja on lõhnavaba.

Anti-Redness Primer aitab ühtlustada naha jumet, peites nahal esineva punetuse ja ebatasasused, samal ajal silub ja niisutab nahka, muutes naha tervemaks ja loomulikumaks. Tootel on mugav pumbaga otsik, ei sisalda allergeene ja on lõhnavaba.

 

 

Fresh päikesepuudrit sobib kasutada nii suvel päevitunud nahal kui ka talvel, et saavutada särav, päikeseline jume, sobib ka põsepuna asendamiseks. Päikesepuudri tekstuur on siidine ja pehme ning sobib kasutamiseks tundlikul nahal. 

Bell Hypoallergenic toodete seast leiab kogu jumestustoodete valiku ka kõige nõudlikuma vajadusega naine. Tootevalikus on saadaval jumestuskreemid (matistavad, jumet ühtlustavad, nahatooni ühtlustavad, korrigeerivad ning valgustpeegeldavad), puudrid (matistavad, presspuudrid, 2in1 puuder koos põsepunaga, läbipaistvad matistavad tolmpuudrid, päikesepuudrid), peitepulgad, meigialuskreemid (punetusvastane, sära andev, matistav), ripsmetušid, silmapliiatsid, lauvärvid, laias valikus huulepulkasid, -läikeid ja -pliiatseid, kuid ka 20 erinevas toonis küünelakke. 

Bell Hypoallergenic tooted on leitavad hästi varustatud kauplustest üle Eesti.

Osale ka VEEBIMÄNGUS ja võida Bell Hypoallergenic tootekomplekt!