Reklaam sulgub sekundi pärast

Anna-Maria Galojan:”Mehe puhul loeb sisu, mitte pakend!”

 

Anna-Maria Galojan on noor poliitik, kes kuulus aastatel 2006-2007 Eesti Reformierakonda. Lõpetanud on ta TÜ politoloogia, Eesti Diplomaatide Kooli ja TÜ rahvusvaheliste suhete teadusmagistri. Anna-Maria osales ka fotograaf Indrek Galetini korraldatud heategevusliku näitusel "Amour-lemmikloomade eri", kus kõige rohkem maksti just tema foto eest, nimelt 17 000 krooni. Hetkel töötab Anna-Maria Baltimaade suurimas ja vanimas majandus-poliitilises ajalehes The Baltic Times poliitilise analüütikuna, lisaks ka konsultandina välis- ja energeetikapolitiika teemadel Suurbritannias. Buduaar uuris armeenia-eesti verd kaunitarilt nii meeste, peotantsu, kui ka tema suveplaanide kohta.

 

Anna-Maria on öelnud, et tema ideaalne mees peab kindlasti olema dzentelmen. Kuid kui hoolitsetud peab mehe välimus olema?"Sõltub mida pidada silmas välimuse all. Kas just mees peaks olema kaasaegne metroseksuaal või dendi? Loomulikult korralik ja viisakas välimus näitab eelkõige lugupidavat suhtumist kaaskodanike ja ühiskonda. Kuid loeb sisu mitte „pakend“," vastab Anna-Maria. Rääkides kõige romantilisemast kohtingust, arvab ta et ees on veel pikk ja huvitav elu ning ka see kõige kõigem on alles ees. Ta lisab:"Aga mulle ei imponeeri liiga kaua läbimõeldud, sätitud ja korraldatud kohtumised. Selline „väsitav“ eeltöö tapab igasugust spontaansust ja romantikat." Anna-Maria on ka ise olnud see, kes välja kutsub ks siis kinno, kontserdile või lõunale. Siiski ei tasu igas kohtingus näha midagi enamat, kui häid ja sõbralike inimsuhteid. "Inimsuhted pole matemaatika, siin pole kindlaid toimuvaid valemeid. Oleme ükskord nii loodud, et mõnede inimeste puhul meil on empaatia võime ja teiste suhtes mitte,"räägib Galojan.

 

Anna-Maria Galojan on noor poliitik, kes kuulus aastatel 2006-2007 Eesti Reformierakonda. Lõpetanud on ta TÜ politoloogia, Eesti Diplomaatide Kooli ja TÜ rahvusvaheliste suhete teadusmagistri. Anna-Maria osales ka fotograaf Indrek Galetini korraldatud heategevuslikul näitusel "Amour-lemmikloomade eri", kus kõige rohkem maksti just tema foto eest, nimelt 17 000 krooni. Hetkel töötab Anna-Maria Baltimaade suurimas ja vanimas majandus-poliitilises ajalehes The Baltic Times poliitilise analüütikuna, lisaks ka konsultandina välis- ja energeetikapolitiika teemadel Suurbritannias. Buduaar uuris armeenia-eesti verd kaunitarilt nii meeste, peotants, kui ka tema suveplaanide kohta.

Anna-Maria on öelnud, et tema ideaalne mees peab kindlasti olema dzentelmen. Kuid kui hoolitsetud peab mehe välimus olema?"Sõltub, mida pidada silmas välimuse all. Kas just mees peaks olema kaasaegne metroseksuaal või dendi? Loomulikult korralik ja viisakas välimus näitab eelkõige lugupidavat suhtumist kaaskodanikesse ja ühiskonda. Kuid loeb sisu, mitte „pakend“," vastab Anna-Maria. Rääkides kõige romantilisemast kohtingust, arvab ta et ees on veel pikk ja huvitav elu ning ka see kõige kõigem on alles ees. Ta lisab:"Aga mulle ei imponeeri liiga kaua läbimõeldud, sätitud ja korraldatud kohtumised. Selline „väsitav“ eeltöö tapab igasugust spontaansust ja romantikat." Anna-Maria on ka ise olnud see, kes välja kutsub ks siis kinno, kontserdile või lõunale. Siiski ei tasu igas kohtingus näha midagi enamat, kui häid ja sõbralike inimsuhteid. "Inimsuhted pole matemaatika, siin pole kindlaid toimuvaid valemeid. Oleme ükskord nii loodud, et mõnede inimeste puhul meil on empaatia võime ja teiste suhtes mitte,"räägib Galojan.

Anna-Maria on tegelenud nooremana ka peotantsuga. Kas ta ka oma oskusi näiteks "Tantsud Tähtedega" saates proovile paneks? "See oleks kindlasti huvitav ja ahvatlev väljakutse. Peotants on ilus spordiala. Kõik sõltuks ajastusest, tingimustest ja vaba aja olemasolust."Kõik ei saa lubada töö ja lähedaste kõrvalt veel igapäevaseid TV showtrenne. Eks kõik sõltub iga indiviidi prioriteetidest,"arvab Anna-Maria. Hetkel ta trennis ei käi, kuid seltskonnaüritustel, näiteks ballidel, mis tulevad ette paar korda aastas, tuleb peotantsu oskus ikka kasuks.

Anna-Maria on armeenia-eesti verd ning ka mingites olukordades võib-olla temperamentsem. Näiteks armeenia veri mängib siis rohkem rolli, kui ta peab kaitsma neid väärtusi, millesse usub. Samas on Anna-Maria oma sõnul eesti-saksalikult pedantne ja vajab täpsust ja plaanerimist. "Eestis on väga raske leida inimest, kes käsi südamele pannes võiks öelda, et temas voolab ainult ühe rahvuse veri. Tahaks loota, et nii armeenia, eesti kui ka balti-saksa vanavanematest oled pärinud parimad,"ütleb Anna-Maria.

Suvel plaanib kaunitar nautida Eesti suve, olles võimalikult palju värske õhu käes, reisida ja avastada, saada uusi elamusi ja kogemusi, joonistada ja veeta aega mere ääres. Eelkõige tahab Anna-Maria olla oma kallite inimestega võimalikult palju koos.

Buduaar.ee

 

[gallery ids="1942037,1942043,1942051"]