Reklaam sulgub sekundi pärast

ANNABELI GEENIRAVIST ON 4 KUUD MÖÖDAS: kuidas tal läheb?

Sadade tuhandete Eesti inimeste toel Ameerika Ühendriikides geeniravil käinud väikesel Annabelil täitus 4. novembril kaheksas elukuu ning selle erilise sündmuse raames tegid tema vanemad postituse ka sotsiaalmeediasse, kus nad rääkisid oma silmarõõmu tervisest ja eluolust lähemalt.

Loe Annabeli lugu siin

"Tähistame taas Annabeli minisünnipäeva, seekord juba kaheksandat. Meie jaoks on Annabeli IGA minisünnipäev väga suure tähtsusega. Oleme lubanud Teid kursis hoida Annabelikese arenguga ning seda me ka teeme! Geeniravist on möödunud tänaseks juba 4 kuud. Annabeli üleüldisel tervisel ja heaolul hoiab silma peal Tallinna Lastehaigla tunnustatud lastearst. Annabel käib iganädalaselt regulaarselt füsioteraapias, mis muudab teda tugevamaks ja energilisemaks. 

Kuna gripi- ja viirustehooaeg on täies hoos, siis proovime Annabelikesega endiselt püsida võimalikult palju kodus ja hoida Annabeliga kokkupuutuvate inimeste ringi võimalikult väiksena, et viia miinimumi pisikese haigestumise riski.

Aitäh Teile, et elate kaasa Annabeli arengule! Veel suurem tänu, et olite meile abiks ja toeks meie elu kõige raskemal hetkel. Nüüd saab minna ainult paremaks! 

Annabeli ema ja isa."