Reklaam sulgub sekundi pärast

ANNI RAHULA SOOVITAB: Tervislik toidukord, mis on ette ära organiseeritud – Boost Yourself!

Tervisliku elustiiliga Anni Rahula tegi sel suvel tutvust populaarse Boost Yourself smuutidega. "Smuutid ning Boost Yourself on ääretult mugav viis, kuidas puhastada ja laadida parima kütusega kõige tähtsamat töövahendit – sinu enda keha!" ütleb Anni.

Tervisliku elustiiliga Anni Rahula tegi sel suvel tutvust populaarsete Boost Yourself smuutidega. "Smuutid ning Boost Yourself on ääretult mugav viis, kuidas puhastada ja laadida parima kütusega kõige tähtsamat töövahendit – sinu enda keha!" ütleb Anni.

"Mina kui kõige tervisliku ja kasuliku fänn olin juba varasemalt Boost Yourselfi toodetel pikalt silma peal hoidnud, aga olin segude soetamist sügisesse edasi lükanud, sest suvel ei ole ma kunagi üle nelja päeva ühes kohas paigal ning rutiin on pea olematu. Kui kaootilisemal ajal võimalus tekkis, siis proovisin loomulikult hea meelega ja kogemus on suurepärane.

Olen varasemalt erinevaid supertoite soetanud, aga midagi ei ole jäänud minu juurde n-ö pidama. Nimelt ei ole ma neid ise osanud omavahel kokku segada nii, et tulemus nõnda meeldiv oleks. See oli Boost Yourselfi puhul kohe esimene positiivne üllatus. Kokku on segatud erinevad suurepärased supertoidud. Ei keskenduta mitte ainult kaugetes paikades kasvatatud marjadele jms, vaid lisatakse ka imelisi kodumaiseid supertoite.

Lisaks tulid pakkidega kaasa vinged smuutiretseptid, millest päris ausalt ma pooli pole isegi läbi veel jõudnud proovida, sest teatud lemmikud on tekkinud. Meie peres lähevad eriti tihti käiku just hommikusmuutid koos Balance ja/või Crunchyga ja loomulikult – olles aktiivselt spordiga tegev – Workout segu. Detox on oma eriti vinge värviga loomulikult ka menüüs omal kohal, kuid veidi harvem. Olen plaaninud seda rohkem kasutama hakata just pimedamal ja külmemal ajal. 

Isegi kui lemmikut valima ei pea, ja see on täiesti võimatu, siis pean välja tooma veel kord universaalse Crunchy, mida tahaks kõikidele vahvalt värvilistele smuutidele juba ilu pärast peale raputada!

Smuutid ning Boost Yourself on ääretult mugav viis, kuidas puhastada ja laadida parima kütusega kõige tähtsamat töövahendit – sinu enda keha! Üks tervislik toidukord on põhimõtteliselt mulle ette ära organiseeritud!"

 www.boost.ee