Reklaam sulgub sekundi pärast

“APPI, NAD MÄSSIVAD ennast enne trenni toidukilesse!”

"Ma ei tea, mis uus või vana trend see on, aga juba teist korda näen ma spordiklubi riietusruumis tibinaid, kes enne trenni minekut teineteist kordamööda toidukilesse mässivad. Ikka mingi kümme kihti vist keerutati endale kõhu ümber ja siis uhavad kardiot teha mingi kolmveerand tundi või nii. No tule taevas appi, milleks selline sõgedus?

Kust kohast tuleb arvamus, et kui sa ennast toidukilesse mässid ja siis kardiot teed, et siis pekk hakkab massiliselt põlema või? See on kõige haigem asi, mille peale üks aju üldse tulla saaks. Kullakesed, ainus asi, mis teiega siis juhtub, on see, et organism kaotab vedelikku  kohe ohtralt vedelikku. Jah, on võimalik muidugi, et sinu vöökoht on pärast mingi sentimeeter peenikesem, aga see on puhas veekadu. Pekk ei põle mitte grammigi nii lihtsalt.

Sa võid sellise haiglase üritusega kaalust ajutiselt alla võtta vee arvelt, aga mitte rasva arvelt.

Kui sa tahad oma kõhurasvaprotsenti alla saada, siis jumala eest ära mässi ennast mingisse toidukilesse, vaid hakka suurte raskustega trenni tegema. Alusta väikese raskustega, lihas tahab ju treenimist ja areng ei toimu üleöö. Treeni kogu keha raskustega, nii hakkab lihasmass kasvama ja see omakorda tähendab, et sinu organism põletab ka puhkeasendis rohkem kaloreid. Sinu ainevahetus kiireneb, sa saad rohkem süüa  sa lausa pead rohkem sööma. Aga vali, mida sa sööd! 

Tarbi valku, aeglaselt imenduvaid süsivesikuid, häid rasvu. Unusta igasugu detox-tabletid ja joogid, unusta toidukile. See on täielik jama, see ei toimi."

Buduaarile Kristilt.