Reklaam sulgub sekundi pärast

ÄRA MÕTLE, ET OLED paks ja kole – mõtle hoopis nii

Kui sa tunned, et võiksid olla saledam, treenitum ja ilusam, siis tuleks kõigepealt üle kontrollida, kas sinu suhtumine iseendasse on ikka tervislik. Emotsioonid mängivad inimese elus ääretult olulist rolli ja seda ka vaimse ning füüsilise tervise osas. 

Ära mõtle, et sa oled paks ja inetu. Kilod ei hakka kaduma, kui sa iseennast halvustad ja maha teed.

Kui sa vaatad ennast järgmine kord peeglist, siis tunneta, millised emotsioonid sind valdavad. Kui need on negatiivsed, siis mõtle, miks see nii on. Sinu keha ei ole süüdi selles, kui sul on teatud määral ülekilosid. Sinu keha ei ole mitte milleski süüdi ja ebaõiglane on teda ka piinata.

Lisaks sellele, et hakata tervislikumalt toituma, muuda suhtumist oma kehasse. Sinu keha on sinu tempel – ta on tugev, sitke ja võimeline rohkemaks, kui sa arvatagi oskaksid.

Sina ise saad oma keha voolida selliseks nagu sa ise seda tahad, kuid kõigepealt ütle oma kehale, et ta on tubli. Ütle oma kehale, et ta on ilus. Kui sinu suhtumine omaenda kehasse on positiivne, suudab ka sinu keha rohkem saavutada ning ülekilodest vabanemine muutub lihtsamaks, sest sinu keha ei ole enam stressis.

Allikas: Shape