Reklaam sulgub sekundi pärast

ARMIN KARU PALJASTAS tõe, miks ta tegelikult kasiinoäri maha müüs

Mõni aeg tagasi teatas Eesti kasiinoärimees Armin Karu, et müüb maha oma elutöö - veerand sajandiga Eesti üheks edukaimaks ettevõtteks kasvanud Olympic Entertainment Groupi. Nüüd on see tehing tehtud ning Armini pangakontol on veel lisaks 136 miljonit eurot. 

Armin rääkis "Pealtnägijas", et nüüd tunneb ta end kergendatult, sest tema õlgadel ei ole enam omaniku vastutust ja kohustust.

Kuid miks otsustas ta maha müüa ettevõtte, millesse oli panustatud nii palju aega, tööd ning energiat?

Armin tõdeb, et Olympic võttis temalt liialt palju aega ja seda oma pere arvelt. "Olympic on 25aastane. Ja ikkagi nii-öelda esimesed paarkümmend aastat oli see lausa oma ööune arvelt. Ja ei ole olnud sellist normaalset režiimi, pere kannatas selle tõttu, puhkerežiimi ei olnud,” selgitab mees.

Kui Armin leidis ettevõttes, kes on sobilik Olympicu ära ostma, tehti ka tehing. "Leidus firma, kes hindab Olympicut ja tahab seda jõuliselt edasi viia, kellel on fintantsvahendeid ja võimalusi seda teha. Meie kasvatasime selle lapse, aga nüüd tuli talle anda võimalus kasvada veel suuremaks, sest ta peab ju edasi kasvama,” kommenteerib Armin.

Nüüd hoiab Armin aga pigem tagaplaanile ning loodab ühel hetkel ellu viia ka oma ammuse unistuse, milleks on Ahto Valteri eeskujul minna ümbermaailmareisile.