Reklaam sulgub sekundi pärast

ASTROLOOGI ÄREV ENNUSTUS augustikuuks: nüüd läheb madinaks

Euroopa Liidu tuleviku osas spekuleeritakse endiselt ning seda, kas liit laguneb või mitte ja millal see juhtub, on raske ette ennustada, kuid astroloog Villu Põldma sõnul lähiajal muutusi ei toimu. TV3'le antud intervjuus rääkis mees planeetide mõjudest terveks augustikuuks nii maailmas kui ka Eestis. 

Euroopa Liidu tuleviku osas spekuleeritakse endiselt ning seda, kas liit laguneb või mitte ja millal see juhtub, on raske ette ennustada, kuid astroloog Villu Põldma sõnul lähiajal muutusi ei toimu. TV3-le antud intervjuus rääkis mees planeetide mõjudest terveks augustikuuks nii maailmas kui ka Eestis. 

Villu tõdeb, et hetkel on terves maailmas enamasti paigalseis ning isegi siis, kui ideed, mida ellu rakendada, on juba olemas, ei suudeta neid teatud põhjustel veel sisse viia.

Euroopa Liidus ei toimu samuti suuri muudatusi, ent mis puudutab Eesti poliitmaastikku, siis siin võivad aset leida mitmed rahutused. On suur tõenäosus, et erakonnad hakkavad teineteist laimama ja mustama ning toimub tugev võimuvõitlus.

Ameerikas muutub olukord pisut rahulikumaks ning president Donald Trumpi hakatakse vaikselt omaks võtma ka ringkondades, kus teda senimaani ei sallitud. Trumpi vastased hakkavad rahunema ning ei sõdi enam presidendi vastu, mis kokkuvõttes loob pisut rahulikuma õhkkonna.

Augustikuus võib tulla suurem kuumalaine, mis võib kaasa tuua ka tulekahjusid.

Eesti poliitikas võib minna madinaks ning võimuvõitlusest pääsu ei ole.