Reklaam sulgub sekundi pärast

BALBIINO JAGAB SUVEMODELLI PUBLIKULE hõrke maitseid! Tule 4.08 Pärnu randa!

Juba sel laupäeval, 4. augustil, saabub Buduaar koos kümne särava naisega Pärnu randa, et läbi viia suure modelliotsingu "Balbiino: Buduaar Summer Model 2018" erinevad võistlusvoorud, mida on tore vaadata ka rannarahval.

 

Meie hea publik saab olema hellitatud ka Balbiino poolt, kes on meile kaasa andnud kodumaisest koorest valmistatud Classic Premium sarja uusi jäätiseid, et saaksime neid naeratuse eest ka rannalistele jagada. 

Kaunid finalistid saabuvad Sunseti-esisele rannaalale kell 14.00 ning astuvad üles nii tantsuvooru kui ka poseerimise ning sõnalise loova vooruga.

Toredale publikule pakuvad suvemodelli finalisitid selle suve uusi Balbiino Classic jäätisemaitseid: kreemjas pistaatsiajäätis, mida katab maitseküllane Belgia piimašokolaadiglasuur mandlilaastudega, ja maasika-laimi-koorejäätis, mille muudab veelgi külluslikumaks sama lisand jäätise sees. Pulgajäätist katab rikkalik jogurtiglasuur külmkuivatatud maasikatükkidega.

Balbiino Classic jäätiseid iseloomustavad klassikalised maitsed, mis on kombineeritud uudsete hõrkude maitsekombinatsioonidega. Jäätisebränd väärtustab loomingut ja loomingulisust – muusikat, kujutavat kunsti, teatrit, tantsu. Tänased lemmikud on homne klassika – VÄRSKE KLASSIKA.

Suurepäraste maitseomadustega ja laia sortimenti pakkuvad Balbiino Classic jäätised on parim valik sinu peolauale või igapäevaseks desserdiks.

Kogu sari pakub jäätisesõpradele ja -gurmaanidele tõeliselt luksuslikku maitseelamust!

Kohtumiseni laupäeval Pärnus!