Reklaam sulgub sekundi pärast

Bändi Põhja-Tallinn uus solist Kerli Kivilaan on valmis senisest elust loobuma

Eesti hetkel ühe kuumima bändi Põhja-Tallinn uueks solistiks valitud Kerli Kivilaan (20) tunnistas Buduaarile, et ta on muusika nimel nõus kasvõi kogu oma senise elugraafiku peale peale pöörama. Kuna Kerli vanem õde Triinu tegi mõnda aega kaasa bändis Vanilla Ninja, siis on mõlemal õel kokkupuude muusikamaailmaga olemas. Kuid kas õdede vahel on olnud ka konkurentsi? 


 

Eesti hetkel ühe kuumima bändi Põhja-Tallinn uueks solistiks valitud Kerli Kivilaan (20) tunnistas Buduaarile, et ta on muusika nimel nõus kasvõi kogu oma senise elugraafiku pea peale pöörama. Kuna Kerli vanem õde Triinu tegi mõnda aega kaasa bändis Vanilla Ninja, siis on mõlemal õel kokkupuude muusikamaailmaga olemas. Kuid kas õdede vahel on olnud ka konkurentsi? 

Kas kandideerida bändi Põhja-Tallinn uue solisti kohale või mitte, selles ei pidanud Kerli hetkekski kahtlema. "Minu suureks sooviks oli saada bändi Põhja-Tallinn lauljaks ja aktiivselt muusikuna tegutseda ja muidugi oli ka konkursi võit minu jaoks ääretult rõõmustav," tunnistab Kerli.

Et muusiku elu on kõike muud kui rutiinne, siis uurisime, kas Kerli ikka on valmis oma igapäevaelus niivõrd suuri muudatusi tegema. "Loomulikult olen nõus bändi nimel elukorraldust täielikult muutma - selleks valmisolek oli ju ka kandideerimise eelduseks. Ja kui ma juba bändis olen, siis kindlasti pühendun 100%, olenemata sellest, missuguseid muutusi see minu elus kaasa ka ei tooks. Olen kord juba selline inimene, kes püüab kõiges, mida ette võetud, anda endast maksimumi," vastab Kerli kiirelt.

Kerli õde Triinu tegi mõnda aega tagasi kaasa bändis Vanilla Ninja. Kas õdedel omavahelist konkurentsi pole tekkinud? "Minu õde siiski aktiivselt muusikaga ei tegele. Omavahel mingisugust ületrumpamist pole meil kunagi olnud, eelkõige võib-olla seetõttu, et meid lahutab mitu tuhat kilomeetrit," kommenteerib Kerli ja lisab veel lõpetuseks: "Saame õega väga hästi läbi, kuigi suure vahemaa tõttu ei suhtle me nii tihti, kui peaks ja võiks."

Karin Karu