Reklaam sulgub sekundi pärast

BEAUTY BOXI VÕITJA! Küsitlus: Milline on sinu arvates parim ilutoode?

Buduaar Lemmik 2017 žüriiliikmed räägivad, milliseid uusi lemmikuid ilutooteid nad konkursil avastasid. Aga millised on sinu lemmikud?

Buduaar Lemmik 2017 žüriiliikmed lauljanna Getter Jaani, meigikunstnik Katrin Sangla ja Buduaari ilutoimetaja Liisa Tupits avaldavad TV3 uudistele oma ilunippe, kuidas olla värske ja särav.

LOOSIMINE! Loosime ühe südasuvise Buduaar Beauty Boxi, mille sisu saad näha pildil. Jäta artikli alla kommentaar, milline on sinu lemmik ilutoode. Loosimises osalemiseks pead olema sisse logitud või lisama ka oma emaili ja telefoni, et saaksime sinuga hiljem ühendust võtta. Loosimine toimub 14.juulil.

VÕITJA! Palju õnne, Eve M., oled võitnud loosiga Buduaar Beauty Boxi. Võtame sinuga ühendust, kuidas karp kätte saada. Eve lemmik hetkel on Dermosili Moist proof kulmuvärv. 

PS! Kui soovid tellida endale Buduaar Beauty Boxi, siis saad seda teha hinnaga 19,90 € SIIN. Karbis sisalduvate toodete väärtus on kokku 62 €, vaata toodete kohta täpsemalt SIIT. Saadaval ka kinkekarbis!

VAATA VIDEOT!