Reklaam sulgub sekundi pärast

BIKIINIFITNESSIST Kaisa Abner: tahaks sulle kannaga näkku panna

Bikiinifitnessist Kaisa Abner on kahtlemata naine, kes külmaks ei jäta kedagi. Julgete väljaütlemistega Kaisa võitis selle aasta aprilli lõpus Tallinnas peetud Eesti karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis kuldmedali  seda kuni 172-sentimeetriste naiste seas. Sellele lisandus teine kuld Portugalis toimunud Diamond Cup võistlustelt.

Selle kõige taga on suur vaev ja raske töö, mida Kaisa täiel rinnal naudib. Hetkel on Kaisal aga võistlustest paus, mis tähendab ka seda, et ta ei pea enam dieeti, vaid sööb ja joob seda, mida hing ihaldab. Naine tõdeb, et kaalutõus on talle toonud rohkelt tähelepanu, mis ajab teda pehmelt öeldes närvi. Üllataval kombel on Kaisa sõnul targutajateks tihtipeale ka tuntud Eesti meestreenerid.

"Võtsin juurde, täiega võtsin, nautisin elu ja fakk, tegin elu vormi. Veel midagi köhida? Kuradi teadjad. Kui palju on mulle ligi astunud neid staartreenereid, kes on hakanud mulle kohe suruma, et „Tead, sa peaksid ikkagi rohkem kardiot tegema“, „Tead, sa peaksid ikkagi vähem süsivesikuid sööma“, „Tead, sa peaksid ikkagi treeningkava teistmoodi tegema“, „Sa oled liiga lihaseline bikiini jaoks, sul on liiga suur trapets ja liiga suur selg“ jne jne. Seda, et… Minge sinna samma, kuhu päike ei paista! Päriselt ka! Minge-minge! Veel hiljuti astus mulle Spartas ligi üks esimeseks hooajaks valmistuja ja kurtis, et üks naksitrall (tuntud treener) oli talle öelnud, et ta ei peaks bikiinis võistlema, sest tal olevat liiga suur trapets ja liiga lihaseline ülakeha. Ma vaatan neiule peale ja ta on kaks korda väiksem kui mina. Kuidas, kurat? Kuidas, kurat, tuleb üldse keegi selle peale, et võiks midagi sellist üldse kommenteerida? Hoidke faking enda arvamus iseendale ja laske võistlejatel valmistuda. Jobud!

Sain välja, aitäh. Kui sa oled ka selline jobu, siis ole pai ja tule siia. Ma tahaks sulle kannaga näkku panna! Homme! Täna oli jalapäev ja jalg veits tudiseb. Tegin rekordi kükis jälle. Paks, aga tugev!"

Kaisa ennast kommenteerijatel häirida ei lase ning puhkab seni, kuni tunneb, et aeg on taas bikiinifitnessi vormi taga ajama hakata: "Ja kui ma uuesti valmistuma hakkan, siis sina, kes sa praegu keerutad ennast kringliks arvuti taga nagu madu ja lased peenet sisinat – ma luban sulle, et ma teen sellise vormi, et sa pead taas kord enda sõnu sööma. Panen juba Nike'd valmis – mis mustrit sa enda näkku saada tahad?"

Loe täispikka postitust Kaisa blogis siin.