Reklaam sulgub sekundi pärast

BIOMINERATA: Eesti oma ökopuhastusvahendite bränd Buduaari turul 15.-16.04

Puhastusvahenditel on väga suur mõju meie organismile. Mõju avaldavad nii pestud taldrikul pesuvahendijäägid kui ka puhastusvahendid, mille kasutamise käigus vahetult kokku puutume nii naha kui ka sissehingamise kaudu.

Biominerata on Eestis loodud ja Eestis toodetud ökopuhastusvahendite bränd, mis kodumaistest puhastusvahenditest kannab ainsana ECOCERT ökomärgist. ECOCERT on loodustoodete seas kõige tuntum, rangem ja kõrgemalt hinnatud kvaliteedistandard, mis kätkeb endas hulgaliselt nõudeid ja kriteeriume kogu toote olelusringile, reguleerides ka Biominerata toodete koostiseid ning tootmisprotsessi. Alates 2016. aasta sügisest on Biominerata toodetele omistatud Vegan Society tunnusmärk, mis kinnitab, et toodete koostisosad ei ole loomset päritolu ega loomade peal testitud ning 2017. aastast alustati koostööd ka Eesti Allergialiiduga, Biominerata tooted on sobilikud ka allergikutele.

Tootesarjas on ühtekokku kuus erinevat toodet, mis on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks kodumajapidamises. Tootesarjast leiate üldpuhastusvahendi, mis on hea abivahend nii tolmu eemaldamisel, köögis kraanikausi puhastamisel kui ka suurte põrandapindade hooldamisel. Lisaks klaasipuhastusvahend, mis teeb puhtaks kõik klaas- ja peegelpinnad; vannitoapuhastusvahend ning WC-poti puhastusvahend. Nõude pesemiseks on Biomineratal pakkuda meeldiv sidrunheinalõhnaline nõudepesuvahend ja kätepesuks sobib hästi sidrunheinalõhnaline käteseep. Kõik Biominerata tooted sisaldavad erilist mineraalveekompleksi, millel on nahka hooldav ja niisutav toime! Lisaks on Biominerata uuenenud tootesari pakendatud rohelisse suhkrurool baseeruvasse plastiktaarasse.

Biominerata põhimõtteks on keskkonnasõbralikkus ja jätkusuutlik mõtteviis: kõik, mida me tarbime, jätab jälje keskkonda ja Biominerata tooteid tarbides saad Sinagi mõjutada elu- ja looduskeskkonda paremuse suunas.

Biominerata tooteid saab soetada veebipoest www.biominerata.ee, Tallinna ja Tartu Kaubamajast, suurematest Rimidest ning Biomarketitest ja muudest väiksematest ökopoodidest üle Eesti.

Vaata, mida põnevat toimub Biominerata Facebooki lehel.

[gallery ids="2040188,2040194"]