Reklaam sulgub sekundi pärast

BIRGIT SARRAP paljastas, kuidas ta oma mehe õnnelikuks teeb

Imekaunis ja särav lauljatar Birgit Sarrap kasvatab koos abikaasa Indrekuga 5-aastast poega Simeoni ning 2,5-aastast tütart Helinit, kes loomulikult mõlemad oma osa tähelepanust vajavad. Kuidas aga hoida laste kõrvalt särisevana mehe-naise suhet ning teha oma mees õnnelikuks ka siis, kui koos on oldud aastaid?

Birgit tõdeb, et tema on jõudnud väga lihtsale arusaamisele, mis ühtlasi paneb aluse ka mehe õnnele. "Olen aru saanud, et ennast tuleb täiega armastada, sest siis olen mina ise õnnelik, suudan teha oma mehe õnnelikuks ja ka lapsed on ju õnnelikud, kui vanemad on õnnelikud. Seega muudavad enesearmastus, enesekindlus, rõõm ja õnn naise naiselikuks, pere rõõmsaks ja paarisuhte püsivaks," võtab Birgit antud teema väga lihtsakoeliselt kokku.

Birgiti jaoks on suhtes väga olulisel kohal ka rääkimine. "Minu jaoks on rääkimine hästi oluline. Ma leian, et kui paarid omavahel räägivad, arutavad ja iseend avavad, on suhted palju paremad, side tugevam ja armastus suurem. Me võtame alati kasvõi 15-20 minutit igal õhtul, et teha midagi koos. Me kas vaatame televiisorit, räägime juttu või teeme midagi muud koos enne magamaminekut. Nii saame iga päev kasvõi väikese hetke naise-mehe rollist ja see toidab suhet palju," ütleb Birgit.

Loe täispikka intervjuud Birgitiga Buduaari ajakirjast!